Mitä antaa lahjaksi naiselle?

Mitä antaa lahjaksi naiselle?

Mitä antaisit lahjaksi naiselle naistenpäivänä? Ottamattakaan huomioon syntymäpäiviä, valmistumisia tai vuosipäiviä. Ennen näitä juhlia kysymme aina itseltämme: ”Mitä ihmettä antaisin lahjaksi naiselle?” Onneksi olet päätynyt oikeaan paikkaan, koska meillä on muutama hieno idea täydelliseen naisen lahjaan.

Mida kinkida naiseleLahjojen sijaan yhä useammat ihmiset nauttivat yhteisen ajan vietosta ja jaetuista kokemuksista. Huolellisesti valittu lahja luo kuitenkin hyvän tunteen sekä antajalle että vastaanottajalle. Mielestämme hyvä lahja on:

  • käytännöllinen ja hyödyllinen
  • turvallinen, luotettava ja täynnä hyviä ominaisuuksia sekä mielelle että keholle
  • kätevästi valmiiksi pakattu ja valmiina annettavaksi

Tässä on muutamia ideoita, jotka tiimimme naisten mielestä ovat hyviä lahjaideoita eri juhliin.

1. SUURI LAHJAKALENTERI

Kingitus naiseleLahjakalenterilla et koskaan voi mennä pieleen, koska sitä voi arvostaa jokainen itsestään ja luonnosta huolehtiva nainen. Nurme Cosmetics -lahjakalenteri on täynnä erilaisia asiakkaidemme rakastamia tuotteita. Nämä tuotteet on piilotettu 24 eri lahjaikkunaan, jotka on koristettu maagisilla viesteillä. Jokainen viesti on erilainen ja antaa vinkin lokeron sisällöstä, joten rakkaasi voi valita, minkä luukun hän haluaa avata päivittäin. Uteliaimmat voivat jopa avata kaikki kerralla. Nurme Cosmetics -lahjakalenterissa on shampoita, hoitoaineita, voiteita, saippuoita, vartaloemulsioita, deodorantteja ja paljon muuta.

2. DIFFUUSORI PARANTAA UNENLAATUA JA TEKEE MIELESTÄ ONNELLISEMMAN

kingitus naiseleValittaako naisystäväsi työpaineista? Vai valmistautuuko hän yliopistotentteihin? Tai ehkä hän kärsii uniongelmista? Voit auttaa häntä lievittämään näitä ongelmia kotiaromiterapialla. Aromaterapia on arvostettu ja tehokas tapa lievittää psyykkisiä ja fyysisiä vaivoja. Kotiaromiterapia on edullista, ja helpoin tapa aloittaa on käyttää kaunista diffuusoria. Se täytyy vain täyttää vedellä, lisätä muutama tippa haluamaasi eteeristä öljyä ja nauttia sen parantavista ominaisuuksista. Mutta mikä eteerinen öljy diffuusoriin on syytä valita? Lue lisää öljyistä ja nauti niiden vaikutuksista TÄÄLTÄ.

3. LAHJASETTI ON KÄTEVÄ JA NOPEA RATKAISU

Jos sinulla ei ole paljon aikaa lahjojen valmisteluun, erilaiset lahjasetit ovat kätevä ratkaisu. Ne ovat valmiiksi kauniisti pakattuja ja usein niitä löytyy jopa ostoskeskuksista. Onko aviopuolisollasi kauniit hiukset? Anna hänelle kaunis hiustenhoitosetti! Harrastaako naisystäväsi paljon urheilua? Anna hänelle magnesiumsetti auttaaksesi häntä palautumaan treenaamisen jälkeen ja parantaaksesi hänen tuloksiaan. Nurme Cosmeticsilla on useita jälleenmyyjiä ja voit löytää lähimmän TÄÄLTÄ. Tietysti voit aina tilata lahjasetin verkkokaupastamme. Tässä tapauksessa huomaa, että tilaus lähtee varastoltamme viimeistään seuraavana arkipäivänä, mutta kuljetusyhtiöltä voi mennä 2-3 päivää postiin toimittamiseen.

4. Asuuko naisystäväsi kaukana? LAHJOITA HÄNELLE VIRTUAALINEN LAHJAKORTTI

kingitus naiseleMitä antaisit naiselle, joka on niin kaukana, ettei kukkakimpun tai lahjasetin antaminen fyysisesti ole mahdollista? Lahjakortti on aina yksi turvallisimmista lahjoista – se ilahduttaa vastaanottajaa, mutta antaa myös mahdollisuuden valita lahjan itse. Ja mitä parasta – Nurme Cosmetics -lahjakortti on virtuaalinen! Tämä tarkoittaa, että voit lähettää sen toiselle puolelle maapalloa muutamalla hiiren napautuksella. Voit valita summan, lisätä toivotuksen ja lähettää sen suoraan vastaanottajan sähköpostiin. Voit tilata lahjakortin TÄÄLTÄ.

 

×