LUONNONKOSMETIIKKAA, JOKA SAA SINUT TUNTEMAAN OLOSI HYVÄKSI!

Niityllä (nurm viroksi) on erityinen paikka sydämessäni. Se on taianomainen paikka lapsuudestani, joka on aina tuonut iloa, joka on aina ollut täynnä yllätyksiä ja joka tarvittaessa tarjosi lohtua. Joka vuosi niitty oli tulvillaan kukkia ja joka vuosi ne olivat erilaisia. Jopa nyt niitty on minulle rauhan symboli. Koskematon luonto, jatkuvasti muuttuva taivas ja ilma, joka on täynnä kukkien makeaa tuoksua. Niitty on paikka rentoutua ja kerätä voimia – jotta voit aloittaa taas tyhjältä pöydältä.

Nurmen elämäntapa korostaa sekä fyysistä että henkistä tyytyväisyyttä ja sopusointua luonnon kanssa. Uskomme, että onnellinen ja aktiivinen elämä edellyttää kehon kuuntelemista. Hyvä terveys alkaa itsesi huolehtimisesta, nauramisesta ja elämän nauttimisesta! Sitä kaikkea haluan tarjota asiakkaille Nurmen tuotteiden kautta. Me emme tee kompromisseja ainesosissa eikä laadussa. Jokainen tuote valikoimassamme on tehty käsin vain parhaista raaka aineista. Käytämme kotimaisia niittykasveja sekä arvokkaita kasviöljyjä jotka suojaa hiuksia ja ihoa ankaralla talvella. Harmi, että meidän ilmastossa ei kasva avokadoja, oliveja, kookoksia ja shea-pähkinöitä.

Nurme huolehtii perheestäsi hiuksista varpaisiin. Nauti Nurmen tuotteista saunassa tai rentoutu kylvyssä. Valikoimastamme löytyy sopivaa äideille, isäille ja perheen pikkuisillekin. Jokainen kukka on omanlainen – niin myös jokainen meidän tuote.

Lupauksemme

Eläinkokeeton

Olemme täysin eläinkokeita vastaan

Täysin luonnollinen

Kaikki tuotteemme ovat 100 % luonnollisia

Yksinkertaisuus

Uskomme yksinkertaisuuteen ja luonnon hyvyyteen

Vastuullisuus

Autamme sinua tekemään hyvää itsellesi ja luonnolle