Tietosuojaseloste

Yksityisyytesi on meille tärkeää. On NURME LOODUSKOSMEETIKA OÜ:n käytäntö kunnioittaa yksityisyyttäsi kaikkien niiden tietojen osalta, joita saatamme kerätä sinulta verkkosivustollamme https://nurmecosmetics.fi/ ja muilla omistamillamme ja ylläpitämillämme verkkosivustoilla.

Pyydämme henkilötietojasi vain, kun niitä tarvitaan palvelun tarjoamiseksi sinulle. Keräämme niitä reiluin ja laillisin keinoin sinun tietämykselläsi ja suostumuksellasi. Kerromme myös, miksi tietoja kerätään ja mihin niitä käytetään.

Säilytämme keräämiämme tietoja vain niin kauan kuin se on tarpeen tarjotaksemme sinulle pyytämiäsi palveluita. Tallentamiamme tietoja suojataan kaupallisesti hyväksyttävillä keinoilla katoamisen ja varkauden sekä luvattoman käytön, paljastamisen, kopioinnin, käytön tai muuttamisen estämiseksi.

Ellei laki sitä edellytä, emme paljasta henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja julkisesti tai kolmansille osapuolille.

Verkkosivustollamme voi olla linkkejä ulkoisiin verkkosivustoihin, joita emme hallinnoi. Huomaa, että emme voi valvoa näiden verkkosivustojen sisältöä ja käytäntöjä emmekä ole vastuussa niiden tietosuojaselosteista.

Voit kieltäytyä henkilötietopyynnöstämme ymmärtäen, ettemme välttämättä pysty tarjoamaan sinulle joitakin pyytämiäsi palveluja.

Jos jatkat verkkosivustomme käyttöä, sinun katsotaan hyväksyneen tietosuoja- ja henkilötietokäytäntömme. Jos sinulla on kysyttävää siitä, miten käsittelemme käyttäjä- ja henkilötietoja, ota meihin yhteyttä.

Tämä käytäntö on voimassa 8. kesäkuuta 2020 alkaen.