Lahjaopas – Joululahjat kaikentyyppisille ihmisille

Mida kinkida jõuludeksLuminen, kirkkaan kimalteleva piparkakkujen leivonta-aika on tulossa pian ja joulupukin lahjapussi odottaa täyttymistään! Haluamme helpottaa elämääsi joulun aikaan ja kokosimme Nurmen lahjasuositukset erityyppisille ihmisille (HUOM! Ota nämä suositukset huumorilla, koska me rakastamme kaikkia). Tästä luettelosta löydät jotain ympäristöaktivistille, vegaanille, alfalle, kadehdittavalle Tähkäpäälle, elämäsi rakkaudelle, urheiluhullulle ja useille muille!

HUOM! Fiksut tekevät jouluostoksensa jo nyt hyödyntääkseen hulluja Black Friday -alennuksia. Tällä tavalla stressaavien ostoskeskusten juoksemisen sijaan voit nauttia rauhasta ja hiljaisuudesta joulun aikaan 😉

Mutta nyt esittelemme ainoan tänä lomakautena tarvitsemasi Nurmen joululahjaoppaan!

Mitä lahjoittaa:

 1. Mida kinkida jõuludeksElämäsi rakkaudelle? Hemmottele itseäsi Nurmen joulukalenterilla! Aivan, puhumme sinusta, kuka muu olisi elämäsi rakkaus? Rakasta itseäsi ja täytä kaikki omat tarpeesi, toiveesi ja unelmasi, koska olet sen ansainnut! Joulukalenteri, jossa on runsaasti tuotteita, saa sinut tuntemaan olosi entistä paremmaksi. Pidä ensin huolta itsestäsi, ja sitten voit jakaa rakkautesi muiden kanssa.
 2. Urheilun harrastajalle? Anna heille magnesiumia missä tahansa muodossa, koska sitä ei koskaan ole liikaa. Riittävä magnesiumin saanti auttaa lievittämään ja rentouttamaan lihaskouristuksia, nopeuttamaan palautumista harjoittelun jälkeen, parantamaan unen laatua ja helpottamaan nukahtamista. Magnesiumsuihketta ja -hiutaleita sisältävä lahjasetti on ihanteellinen valinta, koska kaksi on parempi kuin yksi. Usko meitä, he ovat siitä enemmän kuin kiitollisia!
 3. Mida kinkida jõuludeksÄreälle ihmiselle? Kerää lahjapakettiin mielialaa kohottavia eteerisiä öljyjä ja diffuusori, koska ne levittävät iloa äreyden sijaan! Eteerisiä öljyjä, kuten mandariinia, makeaa appelsiinia, sitronellaa ja greippiä suositellaan mielialan parantamiseki.
 4. Ympäristöaktivistille? Valitse jotain zero waste -tuotevalikoimastamme. Nurmen motto on tuottaa ilman tuotantojäämiä ja hyödyntää kaikki mahdollinen. Näin syntyi pakkaukseton sekasaippua sekä pakkaukseton shampoopala, jotka on valmistettu kaikkien saippuoiden valmistuksessa syntyvistä jäämistä. Lisäksi kaikki deodorantit on pakattu ympäristöystävälliseen pahviin ja tarjoamme myös suihkugeelejä, shampoita, hoitoaineita ja käsisaippuoita litran täyttöpakkauksissa, joiden avulla voit täyttää vanhat pullot ja vähentää ympäristöä saastuttavien muovipullojen määrää.
 5. Uudelle tyttöystävälle? Hemmottele kuningatartasi kukkaisella Monoi-lahjasetillä, jotta hänkin voi kukkia! Monoin ihana orkidean tuoksu vie teidät Tahitille ja saa vartalon tuoksumaan vastustamattomalta.
 6. Mida kinkida jõuludeksKuivasta ihosta kärsiville? – Lahjoita heille vartalonhoitosetti, joka sisältää käsivoiteen ja vartalovoiteen! Sinulla saattaa olla ystävä tai työtoveri, joka valittaa jatkuvasti käsien kuivuudesta ja karheudesta. Pelasta heidän päivänsä ja auta heitä selviytymään tästä kuivasta kaudesta miellyttävästi kosteutetulla iholla!
 7. Jouluvauvalle ja uudelle äidille? Ilahduta heitä äidin ja vauvan luonnollisella tuotevalikoimalla! Perheen pienimmätkin tontut voivat arvostaa ihanan pehmeää ihoa, ja vauvan talven vartalonhoitosetti tarjoaa kaiken tarvittavan. Uusi äiti arvostaa sheaöljyä, joka sisältää E-vitamiinia ja estää ja tasoittaa raskausarpia.
 8. Mida kinkida jõuludeksAlfalle? Älä missään nimessä anna heille mitään hedelmäiseltä tai kukkaiselta tuoksuvaa, vaan oikea testosteronitehoste Nurmen miesten valikoimasta! Mikään ei ole miehekkäämpää kuin lahjasetti korianteri-mustapippurisuihkugeelillä ja minttu-rosmariinishampoolla. Myös miehet voivat myös alkaa huolehtia kasvojen ihostaan, joten olemme sen tekemisen maskuliinisella tavalla miesten ihonhoitosetillä.
 9. ”En tarvitse mitään” -ystävälle? Valitse Nurmen lahjakortti, sillä he varmasti tarvitsevat jotain jossain vaiheessa. Ja sillä ratkaisevalla hetkellä lahjan saaja voi valita haluamansa tuotteet Nurmen tuotevalikoimasta. PS! Nurmen lahjakortti on virtuaalinen – näin säästämme luontoa ja puita.
 10. Tähkäpäälle? Geeniloton voittaneelle naiselle on tietysti annettava Nurmen hiustenhoitotuotteita, jotta hän voi pitää hyvää huolta kauniista kultaisista kutreistaan. Valitse lahjasetti, joka sisältää Nurmen shampoon ja hoitoaineen tai Nurmen hiusöljy tehdäksesi itsehoitoilloista nautinnollisempia. Nurmen zero wase -shampoopalat ovat ympäristöystävällinen valinta.
 11. Vegaanille? Empaattisena henkilönä heille on annettava vain vegaanisia tuotteita eli kosmetiikkaa, joka ei sisällä eläinperäisiä raaka-aineita ja jota ei ole testattu eläimillä. Nurmen tuotteista 90 % on vegaanisia, ja vain mehiläisvahaa ja vuohenmaitoa sisältäviä deodorantteja ja huulivoiteita tulisi välttää. Seuraa vegaanitarroja ja lue lisää vegaanikosmetiikasta tästä blogijulkaisusta!Mida kinkida jõuludeks
 12. Bakteerikammoiselle? Nykyisen pandemian myötä on välttämätöntä lisätä joulupukin lahjapussiin Nurmen upouudet käsihoitosetit: lumoavat kukat, sitruksen voimaa ja yrtin voimaa. Setit sisältävät päivittäisen parhaan ystäväsi käsisaippuan ja käsivoiteen, jotka pitävät kätesi puhtaina ja kosteutettuna!

Toivomme, että nämä Nurmen joululahjaideat ovat antaneet hyviä ideoita ja löysit lahjoja jokaiselle perheenjäsenellesi, ystävillesi ja työtovereillesi. Jaa joulun iloa luonnollisella ja orgaanisella kehonhoidolla, joka saa kaikki tuntemaan olonsa hyväksi samalla, kun he suojelevat kehoa ja luontoa.

-20%
27.99
-20%
26.32
×