Mikä shampoo sopii hiuksillesi parhaiten?

Mikä shampoo sopii hiuksillesi parhaiten?

Kaikki, mitä laitamme kehoomme tai hiuksiimme, imeytyy ihon kautta elimistöön. Siksi meidän tulisi kiinnittää erityistä huomiota käyttämiemme tuotteiden ainesosaluetteloon varmistaaksemme, etteivät tuotteiden ainesosat vahingoita terveyttämme ja hyvinvointiamme. Mutta mihin ainesosiin tulisi kiinnittää erityistä huomiota? Miksi luonnollinen shampoo on paras valinta? Mikä sopii hiustyypilleni parhaiten? Yritämme parhaamme mukaan vastata kysymyksiisi.

Mitä ainesosia shampoossa ei saisi olla?

Nurme looduslik šampoonShampoon ainesosaluettelo on usein hyvin pitkä ja sisältää useita synteettisiä hajusteita, kuten parabeeneja, sulfaatteja, silikonia ja muita ainesosia, joille ihomme ei pitäisi altistua. On totta, että jokainen ainesosa lisätään shampoohon syystä – esimerkiksi tuottamaan miellyttävä tuoksu, lisäämään hiusten kiiltoa, vaahdottamaan tuotetta tai auttamaan sitä kestämään pidempään. Valitettavasti samat ainesosat voivat myös vaurioittaa ihoa, hiuksia ja yleistä hyvinvointia pitkällä aikavälillä. Hyvä uutinen on kuitenkin, ettei kemikaaleilla rikastettu shampoo suinkaan ole ainoa vaihtoehto. Voit aina valita puhtaan, hellävaraisen ja luonnollisen hiustenhoitotuotteen.

Nurme on kehittänyt täysin luonnollisen hiustenhoitosarjan, joka ei sisällä parabeeneja, silikonia, synteettisiä väriaineita tai hajusteita. Tuotteet ovat hellävaraisia iholle ja hiuksille, joten voit turvallisesti pestä niillä myös lasten hiukset.

Mikä on Nurme Cosmeticsin orgaanisten shampoiden ja hoitoaineiden salaisuus?

Nurme-shampoissa on käytetty hellävaraisia surfaktantteja, jotka muodostavat voidemaisen vaahdon vaurioittamatta päänahkaasi. Shampoot on rikastettu luonnollisilla uutteilla ja eteerisillä öljyillä, joilla on parantava vaikutus kehoon ja mieleen. Lisäksi Nurme Cosmetics -shampoot sisältävät B5-provitamiinia ja vehnäproteiinia. B5-provitamiini auttaa vähentämään hiusten vaurioita ja murtuneita latvoja. Toisaalta vehnäproteiini auttaa vahvistamaan hiuksia stimuloimalla hiusten kasvua ja tekemällä niistä pehmeät. Erilaiset eteeriset öljyt toimivat eri tavalla shampoissa. Jotkut esimerkiksi säätelevät päänahan normaalia talineritystä, kun taas toiset edistävät hiusten kasvua.

looduslik šampoonMikä Nurme Cosmetics -shampoo voisi sopia sinulle?

Hiusten maksimaalisen hoidon varmistamiseksi on parasta valita shampoo ja hoitoaine oman hiustyypin mukaan. Tällä tavoin voit aina antaa hiuksillesi tarkalleen sitä, mitä se tarvitsee. Nurmen valikoimassa on viisi shampoota ja hoitoainetta, jotka sisältävät erilaisia vaikuttavia aineita:

  • ROSMARIINI – sopii vaurioituneille latvoille ja ongelmalliselle päänahalle. Rosmariinia sisältävä shampoo auttaa lievittämään kuivaa päänahkaa ja käyttäjien mukaan se on yksi parhaista hiustenpuhdistusaineista hilseen torjunnassa. Stressi, vuodenaikojen vaihtelut ja heikentynyt immuunijärjestelmä ovat vain muutama tekijä, jotka aiheuttavat hilsettä. Rosmariini rauhoittaa kutiavaa päänahkaa ja sisältää anti-inflammatorisia ja antibakteerisia komponentteja, joten lievemmissä tapauksissa oikean shampoon valitseminen voi hyvinkin riittää hilseen poistamiseen. Lisäksi suosittelemme käyttämään rosmariinihiusnaamiota säännöllisesti, josta voit lukea lisää TÄÄLTÄ.
  • LAVENTELI – Laventelilla on ravitseva vaikutus, se kosteuttaa päänahkaa ja hiuksia ja auttaa ehkäisemään hiustenlähtöä. Laventeli tehokkaasti parantaa päänahan verenkiertoa ja vaikuttaa siten myönteisesti hiusten kasvuun. Se on siis oikea valinta, jos haluat stimuloida hiusten kasvua. Käytä laventelishampoon lisäksi laventelihoitoainetta. Hyvä vinkki – jos levität hoitoainetta pyyhekuiviin hiuksiin, anna sen vaikuttaa hieman pidempään (5-10 minuuttia). Tällä tavoin kaikki vaikuttavat aineet saavat vaikuttaa paremmin ja tekevät hiuksista terveemmät ja vahvemmat.
  • SITRUUNARUOHO – Sitruunaruohoshampoo sopii nopeasti rasvoittuville hiuksille. Sitruunaruoho säätelee hikoilua ja pitää hiukset puhtaina pidempään. Lisäksi sitruunaruohoshampoo antaa hiuksille kauniin kiillon ja helpottaa kammattavuutta. Sitruunaruohoshampoo ja -hoitoaine jättävät lumoavan sitruunaruohon tuoksun hiuksiin ja ne ovat Nurmen suosituimpia tuotteita.Nurme looduslik šampoon
  • TUOKSUILANGIA – Tuoksuilangiashampoo ja -hoitoaineauttavat vähentämään hiustenlähtöä. Kukkainen tuoksu auttaa tasapainottamaan kuivaa päänahkaa ja hoitoaineella on sileyttävä vaikutus.
  • PIPARMINTTU – Olemme lisänneet piparminttua Nurme Cosmeticsin miesten shampoohon. Vaikka pakkauksessa lukee ”MIEHILLE”, ei se suinkaan tarkoita, etteivät naiset voisi käyttää sitä. Piparminttu-rosmariinishampoo on täydellinen ratkaisu ongelmalliseen päänahkaan. Se stimuloi hiustuppea ja antaa hiuksille elinvoimaa. Piparminttu antaa shampoolle myös miellyttävän viilentävän vaikutuksen, joten se sopii käytettäväksi kuumina kesäpäivinä tai treenin jälkeen.

Haluamme jakaa rakkaan asiakkaamme palautteen Nurmen rosmariinishampoosta. Eva-Maria, jonka tytär on kärsinyt kutiavasta päänahasta pitkään, kirjoitti meille: “Teini-ikäinen tyttäreni on kamppaillut päänahkansa kanssa pitkään. Se oli kuiva ja kutiava ja minun oli valittava shampoot huolellisesti. Vain yksi apteekin hyvin kallis shampoo tepsi. Jos shampoo oli loppuunmyyty ja farmaseutti suositteli vaihtoehtoista tuotetta, kutina jatkui muutaman päivän kuluttua. Siksi kotimme on täynnä apteekin shampoita, jotka eivät sovi tyttärelleni. Eräänä päivänä tyttäreni ehdotti luonnollista shampoota. Koska perheemme tukee luonnontuotteita jo entisestään, päätin käydä Nurmen verkkokaupassa. Luettuani huolellisesti parhaasta tuotteesta ärtyneelle päänahalle tilasin rosmariinishampoon ja -hoitoaineen, hamppuvartalovoiteen ja -käsivoiteen sekä muutamia muita tuotteita. Ajattelin, että jos tuotteet eivät sovi tyttärelleni, voin kokeilla niitä itse. Nyt kun olemme käyttäneet Nurmen shampoita ja hoitoainetta usean viikon ajan, olen iloisesti yllättynyt siitä, ettei tyttäreni päänahka enää kutise. Bonuksena on, etteivät hänen hiuksensa enää rasvoitu yhtä nopeasti verrattuna apteekin tuotteisiin. Lisäksi tuotteet kosteuttivat päänahkaa hyvin”.


Hiusöljyt – miten, milloin ja miten usein käyttää öljyä?

juukseõliHiusöljyt auttavat korjaamaan kuivia ja vaurioituneita latvoja ja tekemään niistä terveemmät ja vahvemmat. Lisäksi hiusöljyistä voidaan valmistaa elvyttävä hiusmaski, joka tekee hiuksista jälleen kauniit ja kiiltävät. Hiusöljyihin suosittelemme esimerkiksi, avokadoöljyä, kookosöljyä, sheaöljyä, jojobaöljyä, risiiniöljyä ja arganöljyä.

Erilaisilla öljyillä on erilainen vaikutus hiuksiin. Esimerkiksi sheaöljy auttaa elvyttämään kuivia ja vaurioituneita hiuksia ja antaa niille silkkisen kiillon, joten öljy sopii erityisesti kiharille hiuksille. Toisaalta arganöljy ravitsee kuivaa päänahkaa ja elvyttää haaroittuneita latvoja. Risiiniöljy edistää hiusten kasvua. Jojobaöljyä voidaan käyttää hoitoaineena ja se sopii myös herkälle iholle. Avokadoöljy helpottaa hiusten muotoilua ja parantaa päänahan terveyttä. Kookosöljy sopii erityisesti käytettäväksi juuriin ja latvoihin ja se tekee hiuksista silkkiset ja kiiltävät.

Hiusöljyjen käyttötiheys riippuu hiustyypistä ja hiusten kunnosta. Voit lisätä hiusöljyä hiusten latvoihin jokaisen pesukerran jälkeen. Suosittelemme kuitenkin käyttämään hiusnaamiota harvemmin – jos haluat vain antaa hiuksille kiiltoa, elinvoimaa ja vitamiineja ajoittain, valmista hiusmaski muutaman kerran kuukaudessa. Jos kuitenkin kärsit hilseestä, voit käyttää maskia useammin. Voit valmistaa hiusmaskin sekoittamalla haluamaasi öljyä ja eteeristä öljyä keskenään. Hilseongelmiin voit saada tehokasta apua rosmariinihiusmaskista. Valmista seos haluamastasi perusöljystä ja lisää kaksi tippaa eteeristä öljyä ruokalusikkaan öljyä. Hiero seosta päänahkaan, anna vaikuttaa vähintään 20 minuuttia ja pese lämpimällä vedellä.

Kehotamme sinua kokeilemaan lumoavan tuoksuisia Nurmen shampoita ja hoitoaineita. Voit myös jakaa kokemuksesi ja palautteesi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@nurmecosmetics.com.

-20%
-20%
×