Taasko tämä ärsyttävä hilse ja kutiava päänahka!

Taasko tämä ärsyttävä hilse ja kutiava päänahka!

Hilse ja hilseilevä päänahka voivat ärsyttää ja aiheuttaa suurta epämukavuutta monelle. Hilse johtuu muun muassa stressistä, sairaudesta, heikentyneestä vastustuskyvystä, kausivaihteluista ja muista tekijöistä. Hilsettä ja hilseilevää päänahkaa voidaan kuitenkin hillitä – lievemmissä tapauksissa riittää, että peset hiukset säännöllisesti päänahkaa rauhoittavalla shampoolla.

Nurme rosmariini šampoon

 

Rosmariini sisältää anti-inflammatorisia ja antibakteerisia komponentteja. Sillä on energisoiva vaikutus ja sitä on käytetty laajalti kansanlääketieteessä esimerkiksi ruokahalun, keskittymisen ja oppimisen ja immuunijärjestelmän tehostajana, verenkiertostimulanttina sekä stressin ja erilaisten iho-ongelmien lievittäjänä.

Nurme rosmariini šampoon

 

Hiustenhoidossa rosmariinia arvostetaan sen virkistävistä ominaisuuksista. Rosmariini stimuloi verenkiertoa ja siksi sillä on hyvä vaikutus hiusten kasvuun. Se myös lievittää päänahkaongelmia, kuten hilsettä, kuivaa päänahkaa ja kutinaa. Rosmariinikasvilla on antibakteerisia ominaisuuksia ja se puhdistaa päänahkaa ja tekee siitä vahvan ja terveen.

 

Nurme rosmariini šampoon

Siksi olemme lisänneet rosmariinia shampoihin ja hoitoaineisiin. Nurme Cosmetics -rosmariinishampoo ja hoitoaine sisältävät luonnollisten ainesosien lisäksi myös B5-provitamiinia, rosmariinin eteeristä öljyä ja kamomilla- ja granaattiomenauutetta. Nämä ainesosat lievittävät ongelmia, kuten kuivaa ihoa ja hilsettä sekä auttavat rauhoittamaan ja elvyttämään päänahkaa.

0 % parabeeneja

0 % silikoneja

0 % synteettisiä hajusteita ja väriaineita

Nurme Cosmetics -shampoot ovat saatavilla myös kätevissä “matkakokoisissa” pakkauksissa. Minikokoinen pullo on helppo kuljettaa mukana. Se sopii myös käsimatkatavaroihin eikä vie liikaa tilaa. Normaalikokoinen (250 ml) pullo on kätevä laittaa kylpyhuoneen hyllylle. Suurikokoinen täyttöpakkaus on kuitenkin edullisempi, sisältää enemmän tuotetta ja vähemmän pakkausta. Näin olemassa olevan muovipullon täyttäminen on kätevää.

Tutustu Nurme Cosmetics -shampoihin ja -hiustenhoitoaineisiin verkkokaupassamme WWW.NURMECOSMETICS.COM.

×