Karheat jalkapohjat ja halkeilevat kantapäät?

Karheat jalkapohjat ja halkeilevat kantapäät?

Kesäkuukausina jalkojen kaunis ulkonäkö ja hyvinvointi on erittäin tärkeää – jalat näkyvät avosandaaleista ja kielivät terveydestämme. Jalkakylpy, kuorinta ja jatkuva kosteutus tarjoavat tehokasta apua karheille, kuiville, halkeileville ja kovettuneille jalkapohjille. Nurme Cosmetics -tuotevalikoimassa on useita tuotteita, jotka auttavat pitämään jalkasi kauniina ja pehmeinä.

1. LÄMMIN JALKAKYLPY

Lämmin jalkakylpy tukee ihon verenkiertoa ja pehmentää ihoa. Tämä helpottaa kuolleen ihon poistamista. Lisää lämpimään kylpyveteen syväkosteuttavaa kaakaovoita sisältävä Nurme Cosmetics -kylpytryffeli ja nauti kylvystä 10-15 minuutin ajan. Lisäksi voit lisätä kylpyveteen magnesiumhiutaleita, jotta rentouttava kylpy palauttaa myös magnesiumvarastoja.

Nurme vannitrühvel

2. KUORI

Kylvyn jälkeen, kun jalat ovat pehmeät, poista kuollutta ihoa kantapäistä ja jalkapohjista Nurme Cosmeticsin kuorivalla jalkasaippualla. Saippuan voimakas hankausaine poistaa kuolleita ihosoluja ja jopa ruohotahroja jalkapohjista. Jalkasaippua sopii jokapäiväiseen käyttöön, jotta jalat pysyvät puhtaina ja pehmeinä.

Nurme kooriv jalaseep

3. KOSTEUTA, KOSTEUTA, KOSTEUTA

Säännöllinen kosteuttaminen pitää jalat pehmeinä ja ehkäisee halkeamia. Jalkoja kosteuttaessa älä laita voidetta varpaiden väliin, koska tämä voi luoda hyvän elinympäristön bakteereille ja niiden lisääntymiselle. Käytä esimerkiksi Nurme Cosmeticsin ravitsevaa hamppusalvivoidetta. Hampunsiemenöljy imeytyy syvälle ihon kerroksiin ja salvia tekee ihosta pehmeän.

Nurme kanepi kreem

4. ERITTÄIN KUIVILLE JALOILLE

Erittäin kuiville ja halkeileville kantapäille suosittelemme 100 % puhdasta sheaöljyä. Ennen nukkumaanmenoa hiero öljyä jalkoihin ja laita sukat jalkaan. Anna öljyn vaikuttaa yön yli ja aamulla jalkasi ovat mukavan pehmeät.

Nurme sheapähkli õli

NURMECOSMETICS.COM

Nurme Cosmetics – hyväksi sinulle ja luonnolle.

×