Kamppailuni ongelmaihoa vastaan

Ongelmaiho voi olla ongelma kelle tahansa. Olipa kyseessä akne, kuiva iho, punoitus, kutina tai ihottuma, kasvojen iho-ongelmat vaikuttavat sekä yleisiin hyvinvointiimme että itsevarmuuteemme. Mutta miten ongelmaihosta voi huolehtia? Jaamme kanssasi tuotesuosituksia ja muiden käyttäjien kokemuksia. Ehkäpä näiden tuotteiden kautta myös sinä löydät ratkaisun ongelmiisi. Jojobaöljy ongelmaiholle – miksi käyttää sitä ja miten se vaikuttaa ihoon?

jojobaõliJojobaöljy on oikeastaan nestemäinen vaha, jota saadaan jojobakasvista, joka kasvaa Arizonan, Kalifornian ja Meksikon aavikoilla. Koostumukseltaan jojobaöljy on hyvin samankaltainen ihon luonnollisen öljyn kanssa. Siksi se on yhteensopiva ihon kanssa. Lisäksi jojobaöljy on puhdasta, joten se ei vaadi juurikaan jalostusta tuotannon aikana.

Se sopii kaikille ihotyypeille, mutta antibakteeristen ominaisuuksiensa ansiosta sitä arvostetaan erityisesti ongelmaihon hoidossa. Se auttaa lievittämään erilaisia iho-ongelmia, kuten aknea, ekseemaa ja psoriaasia. Yleisesti uskotaan, että öljyn käyttö tukkii ihohuokoset ja tekee ihosta rasvaisen. Itse asiassa kaikki öljyt eivät ole samanlaisia. Jojobaöljy auttaa kosteuttamaan ihoa, se on rasvaisen ihon talinerityksen regulaattori, eikä se tuki huokosia.

Jojobaöljy sopii käytettäväksi kasvojen- ja silmänympärysvoiteena, sillä kosteuttavien ominaisuuksiensa lisäksi öljyllä on ikääntymistä ehkäiseviä vaikutuksia. Öljy tekee ihosta puhtaan ja pehmeän, eikä se ärsytä silmiä, joten se sopii hyvin silmämeikin poistamiseen.

Kaikkivoipa teepuu – mitä hyödyllisiä ominaisuuksia ja vaikutuksia sillä on ongelma-iholle? teepuuõli seep

Teepuuöljy tunnetaan kansanlääketieteessä sen antiseptisistä, antibakteerisista ja antifungaalisista vaikutuksista, ja se saa yhä enemmän suosiota ihonhoidossa. Koska teepuuöljyllä on anti-inflammatorisia vaikutuksia, se on erittäin tehokas ongelmallisen ihon ja aknen hoidossa. Antibakteeristen ja antifungaalisten vaikutustensa ansiosta öljy auttaa estämään virusten ja bakteereiden leviämistä iholla, mikä ehkäisee näppylöiden ja ihottumien edistymistä ja edistää ihon parantumista. Teepuun eteerinen öljy on 100 % luonnollinen öljy, joka on turvallinen vaihtoehto useille voimakkaille ihonhoitotuotteille. On tärkeää kuitenkin pitää mielessä, että öljy sopii vain ulkoiseen käyttöön, ja se on myrkyllistä sisäisesti käytettynä. Teepuun eteerinen öljy saadaan Australian teepuukasvin (Melaleuca alternifolia) lehdistä, ja lehdet käsitellään öljyn uuttamiseksi.

Kansanlääketieteessä teepuun eteeristä öljyä pidetään hyvänä lääkkeenä monien sairauksien hoitoon, koska se vahvistaa immuunijärjestelmää, ehkäisee infektioita ja lieventää flunssan oireita. Jos perheenjäsen sairastuu, suihkuta teepuun eteeristä öljyä ilmaan. Se puhdistaa ilmaa, torjuu viruksia ja ehkäisee muiden perheenjäsenten sairastumista. Jos sinulla on flunssaa, voit myös valmistaa höyrykylvyn tiputtamalla teepuuöljyä kuumaan veteen ja hengittämällä höyryä noin 10 minuutin ajan. Lisäksi teepuuöljy auttaa parantamaan mikrohaavoja ja se on hyvä apu auringonpolttamiin.

Teepuuöljy lievittää myös kutiavan ja ärtyneen päänahan oireita. Se rauhoittaa päänahkaa, stimuloi hiusten kasvua ja auttaa vähentämään hilsettä. Jos sinulla on ongelmia päänahan kanssa, voit saada apua Nurmen luonnollisesta teepuushampoopalasta.

Miten käyttää teepuuöljyä kasvojen hoitoon?

  • Taputtele sitä suoraan finniin! Teepuuöljy on erittäin hyödyllinen näppylöiden hoidossa. Levitä muutama tippa öljyä sormenpäillä suoraan näppylään ja anna vaikuttaa yön yli. Öljy rajoittaa bakteerin aktiivisuutta ja sen lisääntymistä sekä kuivattaa epäpuhtauden ja estää sen leviämisen. Teepuuöljyä voidaan käyttää myös hyttysenpistoihin kesäisin.
  • Pese kasvot syväpuhdistavalla teepuusaippualla. Nurmen teepuuöljysaippualla on syväpuhdistava vaikutus, joka pesee likaa ja öljyä häiritsemättä ihon luonnollista tasapainoa. Nurmen teepuusaippua sopii sekä ongelmaihon hoitoon että karvojenajeluavuksi, koska se lieventää ihon ärsytystä ja sisäänkasvaneiden karvojen muodostumista.teepuuõli seep
  • Teepuuöljy • on myös hyödyllinen apu herpekseen. Jos herpes alkaa näkyä, taputtele teepuuöljyä suoraan kohtaan ja toista päivän aikana. Öljy poistaa herpeksen jo muutamassa päivässä!

Haluamme jakaa sydäntä lämmittävän palautteen asiakkaaltamme, joka löysi apua akneen Nurmen teepuusaippuasta. Keterin kirjoitti meille näin:

Hei! “Ylistän akneen kokeilemiani tuotteita hyvin harvoin, koska mikään ei ole auttanut. Etsin teidät Facebookista jakaakseni tämän positiivisen kokemuksen kanssanne, jotta voitte jatkaa tuotantoa samalla rakkaudella kuin tähänkin asti. Olen kokeillut erilaisia happoja, kuorinta-aineita, käynyt dermatologilla, eikä mikään ole auttanut, kunnes luokkatoverini rohkaisi kokeilemaan detox-saippuaa. Olin hyvin skeptinen. Koska asun Suomessa, googlettaessani huomasin, että detox-, merisuola- ja teepuuöljysaippuaa myydään Prismoissa. Saavuttuani kauppaan huomasin kuitenkin, että valikoimassa oli vain teepuu- ja merisuolasaippuaa. Päätin kokeilla teepuusaippuaa. Seuraavana päivänä huomasin muutoksia leuassani, mustapäitä ei juurikaan ollut ja muutama tulehtunut näppylä oli jo rauhoittumassa. Tämä saippua on elämää mullistava! Tilasin myös detox-saippuan ja miesten saippuapalan kumppanilleni sekä rohkaisin ystävääni, joka myös kärsii akneongelmista, kokeilemaan teepuusaippuaa. Olen pahoillani, etten ollut kokeillut tätä upeaa saippuaa ennen, vaan haaskasin rahaani kalliisiin merkkeihin. Olen kärsinyt aknesta kolme vuotta, mutta teidän ansiostanne tunnen asian selviävän. Kiitän teitä sydämeni pohjasta. Jatkakaa samaan malliin!”

näoseepMikä on aktiivihiilen tehtävä kasvojen ongelmaihon hoidossa?

Öljyjen lisäksi aktiivihiilellä on syväpuhdistava vaikutus, joka on arvostettu ainesosa ihonhoidossa. Aktiivihiili on hieno musta jauhe, jota saadaan erilaisten runsashiilisten materiaalien, kuten kookospähkinänkuoren, puun ja turpeen, käsittelystä. Prosessin tuloksena on mauton ja hajuton negatiivisesti varautunut hiili, jonka sisäinen rakenne muistuttaa pesusientä ja ulkoinen rakenne on täynnä miljoonia pieniä huokosia. Aktiivihiili imee likaa ja toksiineja, mikä takaa ihon syväpuhdistuksen ja detoksisoivan vaikutuksen. Aktiivihiili puhdistaa ihohuokosiin kertyneet jäämät, säätelemään talirauhasen toimintaa ja samaan aikaan torjuu mustapäitä ja epämukavia näppylöitä. Tämän vuoksi Nurmen syväpuhdistava kasvosaippua sisältää aktiivihiiltä, joka syväpuhdistaa ihoa sekä poistaa likaa ja meikkiä tehokkaasti vaurioittamatta ihoa haitallisilla kemikaaleilla. Syväpuhdistava kasvosaippua on luonnollinen ja turvallinen eikä se sisällä synteettisiä aineita. Se kosteuttaa ja ylläpitää ihon luonnollista tasapainoa. Puhdistamalla kasvojen ihoa syväpuhdistavalla kasvosaippualla voit olla varma, että kaikki lika voidaan poistaa jättämättä iholle meikkiä.

Haluamme myös jakaa kanssasi Marionin menestystarinan, joka löysi apua akneen syväpuhdistavasta kasvosaippuastamme. Marion kirjoitti meille näin: näoseep

“Kirjoitan tätä tarinaa Nurmen elämää mullistavasta tuotteesta. Olen 20-vuotias nainen, joka on kärsinyt iho-ongelmista vähintään 10 vuotta. Olen löytänyt apua muutamasta lääkkeestä, mutta hyvin minimaalisesti. Ostin Nurmen syväpuhdistavaa detox-saippuaa muutama vuosi sitten, jolloin se oli edelleen paketoitu vaaleanpunaiseen laatikkoon. Tämä oli osasyy siihen, miksi saippua vetosi minuun. Siihen aikaan en käyttänyt sitä päivittäin, enkä huomannut paljoakaan eroa. Huomasin muutoksia vasta (noin kuukausi sitten), kun aloin käyttää sitä meikinpoistoaineena päivittäin (aamun illoin). Suuri yllätykseni oli, että kasvojen iho oli paljon kirkkaampi ja näppylät alkoivat hävitä. Se oli niin tehokas, etten enää edes halunnut puristella finnejä (kuten tein menneisyydessä)! Olin surullinen, etten löytänyt tätä tuotetta aiemmin. Olisi ollut hienoa, jos ihoni olisi ollut hyvässä kunnossa teini-ikäisenä. Ystäväni suositteli tämän kirjeen kirjoittamista tänä aamuna. Hänkin on äskettäin kärsinyt huonokuntoisesta ihosta. Suosittelin hänelle samaa saippuaa ja hän sanoo olevansa koukussa siihen, koska se on parantanut hänen ihonsa kuntoa lyhyessä ajassa. Aion myös ostaa tämän saippuan pikkuveljelleni, joka jo nyt nuoressa iässä kärsii huonosta ihosta. Lähipäivinä käyn dermatologilla, joka on hoitanut ihoani usean vuoden ajan. En malta odottaa hänen reaktiotaan. Aion ehdottomasti mainita tämän saippuan hänelle. Olen erittäin kiitollinen Nurmesta!”

Jos sinäkin kärsit iho-ongelmista ja etsit siihen lievitystä, suosittelemme käyttämään Nurmen tuotteita! Odotamme innolla palautettasi ja kokemustasi osoitteessa kaisa@nurme.eu.

-20%
Up to -80%
10.80
-20%
6.00
-20%
×