UPEITA UUTISIA – Et halua missata niitä!

Huhtikuu 2021 on hyvien uutisten aikaa! 1. huhtikuuta huusimme kolme uutista, joita asiakkaitamme odottaa tulevaisuudessa. Eikä se ollut aprillipilaa 🙂 Kerromme niistä nyt hieman lisää. Nurme kreem

Uutinen 1: NURMEN UUSI KASVOJENHOITOSARJA TULEE KAUPPOIHIN.

Tämä on luultavasti positiivisin uutinen, koska Nurmen 100 % luonnollinen kasvojenhoitosarjaa on kysytty jo vuosien ajan. Tänä kesänä se vihdoin saapuu kauppojen hyllyille!

Ihonhoitosarjaan kuuluu kasvovettä, useita tuotteita kosteuttamiseen, meikin poistoon, puhdistamiseen sekä aktiivihiiltä sisältäviä kasvonaamio, joka varmasti ilahduttaa asiakkaita, jotka kärsivät ongelmallisesta ja kuivasta kasvojen ihosta.Nurme näomaskJos haluat kuulla kasvojenhoitosarjan julkaisusta ensimmäisenä, tilaa uutiskirjeemme (voit lähettää pyynnön sivun alaosasta).

Uutinen 2: NURME AVAA NÄYTTELYTILANSA

Nyt Tallinnan asiakkaamme voivat olla erityisen iloisia. Nurme avaa näyttelytilan Tallinn-Suur-Sõjamäellä, joka on viiden minuutin ajomatkan päässä Ülemisten ostoskeskuksesta. Varastomme siirretään myös samaan paikkaan, mikä tarkoittaa, että verkkokauppa-asiakkaamme voivat noutaa tilauksensa samana päivänä (ensin vain viikonpäivinä, ei viikonloppuisin). Lisäksi voit tutustua koko tuotevalikoimaan paikan päällä, vertailla voiteita ja shampoita, joilla on erilaisia lumoavia tuoksuja, tai ostaa lahjasetin rakkaillesi.

Nurme poodMutta tämän lisäksi paikan päällä järjestetään erilaisia jännittäviä ja koulutuksellisia työpajoja, joihin voit osallistua yksin tai useamman ystävän kanssa. Voimme keskustella jännittävistä kauneusöljyistä ja koota oman kasvojenhoitoöljyn tai jopa tutustua eteeristen öljyjen aromaterapian maailmaan. Haluamme jakaa kanssanne paljon tietoa.

Siirrytään seuraavaksi seuraavaan suureen uutiseen.

Uutinen 3: 16. KESÄKUUTA AVAAMME ZERO WASTE -KAUPAN JA TÄYTTÖASEMAN.

OKanta-asiakkaamme tietävät jo, että Nurme rakastaa zero waste -elämäntyyliä ja tuntee suurta vastuuta luontoa ja ympäristöä kohtaan. Olemme lisänneet yhä enemmän pakkauksettomia tai ympäristöystävällisiä pahvipakkauksia tuotevalikoimaamme. Lisäksi voit ostaa täyttöpakkauksia ja täyttää tyhjiä shampoo-, hoitoaine-, suihkugeeli- ja käsienpesusaippuapulloja. Kun lähetämme verkkokaupasta tilattuja tuotteita, käytämme pakkausmateriaalina kahdesti tai kolmesti kierrätettyä ”roskaa”.Nurme taaskasutab

Tämä kesänä otamme kuitenkin toisen suuren askeleen – Nurme on yksi Kansainvälisen täydennyspäivän järjestäjistä Virossa. Tässä mielessä avaamme zero waste -tiskin ja täydennyspisteen edustavassa kaupassamme 16. kesäkuuta! Tämä tarkoittaa, että voit ostaa kaikkia saippuoitamme paikan päällä pakkauksettomana tai täyttää omat säiliösi shampoillamme, suihkugeeleillämme ja käsisaippuoillamme. Kuulostaa upealta, ja täten myös ympäristöystävälliseltä!

Osana kansainvälistä täydennyspäivää Virossa käynnistettiin uusiokäyttökampanja edustamaan Nurmen kaltaisia yrityksiä, jotka edistävät uusiokäyttöä. Liity tapahtumaamme kesäkuun 16. päivä Facebook-sivullamme TÄÄLLÄ ja pysy ajan tasalla.

×