Sheaöljy pelasti ihon

sheaõli aroopiline dermatiit

Kaisa kirjoitti meille:

”Lapsellani on atooppinen iho. Kylminä talvikuukausina hänen jalkoihinsa ilmestyy punoittavia, karkeita ja kutisevia jälkiä, jotka aiheuttavat paljon epämukavuutta varsinkin öisin. Joskus uintitunnit pahensivat asiaa ja vain kesän aurinko tarjosi lievitystä ongelmaan. Luin sheavoin parantavista ominaisuuksista ja päätin antaa sille mahdollisuuden. Aloitin iltarutiinin; hieroin Nurmen sheaöljyä lapseni ihoon 10 minuutin ajan. Näimme upeita tuloksia erittäin nopeasti! Nykyään en käyttäisi lapseni iholla mitään muuta kuin sheaöljyä. Käytin VAIN sheaöljyä, en mitään muita voiteita samaan aikaan. Ennen- ja jälkeen-kuvat ovat vain 10 päivän ero!

sheaõli aroopiline dermatiitEgle kirjoitti meille:

”Sain vasta tietää, että minulla on atooppinen ihottuma. Pääsin siitä eroon hormonivoiteella, mutta se palasi jälleen. Eräänä päivänä näin mainoksen Nurmen sheaöljystä. Juoksin I.L.U-myymälään kivuissani ja ostin öljyn. Kokeilin sitä eilen. Ja käteni ovat kunnossa tänä aamuna. Vau!!”

Olemme aiemminkin saaneet kirjeitä ihmisiltä, joilla on ollut ongelmia atooppisen ihon kanssa. Atooppinen ihottuma on inflammatorinen ja kutiava ihotauti, joka aiheuttaa punoittavia ja karkeita jälkiä iholle. Taudille on ominaista aaltomainen kehitys eli uusiutuminen tietyn ajan kuluttua. Esimerkkejä ulkoisista vaikutteista ovat karkeat tai ihoa ärsyttävät vaatteet, kylmä ja kostea ilmasto, liian kuiva ja kuuma sisäilma sekä erilaiset kemikaalit ihonhoitotuotteissa ja puhdistusaineissa. Lisäksi stressi, sairaudet, ruoka-intoleranssit ja allergiat ovat ärsytteitä.

Sheaöljy on kuin Afrikan beige kulta, joka auttaa lievittämään tämä ihoärsytystä ja sillä on myös anti-inflammatorinen vaikutus. Sheaöljy on valmistettu sheapuun pähkinöistä ja sitä on saatavilla sekä jalostamattomassa että jalostetussa muodossa. Nurmen sheaöljy on jalostettua, eli se on puhdistettu epäpuhtauksista ja ei-toivotuista yhdisteistä. Jalostamatonta sheaöljyä ei tule käyttää ärtyneellä, palaneella tai vaurioituneella iholla, koska tuotetta pidetään epäpuhtaana. Se voi sisältää esimerkiksi hiekkaa, pölyä tai likaa, koska sheapähkinät korjataan Ghanassa, jossa puut ovat tien varsilla ja olosuhteet, joissa paikalliset korjaavat pähkinöitä, ovat tuntemattomat.

Nurmen sheaöljy on käynyt läpi primäärisen jalostuksen, mikä tarkoittaa, että likaa poistetaan siivilällä ja massa käsitellään. Tämä EI TARKOITA kemiallista valkaisua tai hajunpoistoa (epämiellyttävän hajun poistamiseksi tai peittämiseksi). Hallitseva haju ja lika poistetaan kylmäpuristamalla, jossa sheapähkinöitä puristetaan painoilla, mikä auttaa erottamaan öljyä, poistaen samalla sheapähkinän kuituja ja epähaluttuja yhdisteitä. Käsittelyn jälkeen kylmäpuristetulla sheaöljyllä on neutraalimpi tuoksu, yhtenäisempi koostumus ja vaalea beigen väri, mikä on turvallisempi tulehtuneelle ja ärtyneelle iholle.

sheaõli atoopiline dermatiit

Nurmen jalostettu sheaöljy sopii  koko perheelle ja vauvoille ensimmäisestä päivästään lähtien. Sheaöljy imeytyy ihoon hitaasti ihoon, mikä takaa pitkäkestoisemman vaikutuksen. Se sopii erinomaisesti käytettäväksi illalla – levitä sitä suoraan iholle ennen nukkumaanmenoa ja anna sen lievittää iho-ongelmia yön aikana. Rikas shea- ja manteliöljy on täydellinen päiväkäyttöön, koska se imeytyy nopeammin eikä jätä ihoa öljyiseksi. On hyvä ottaa huomioon, että jos sinulla on diagnosoitu pähkinäallergia, sheaöljyn käyttäminen voi aiheuttaa allergisen reaktion.

Löydä oikea sheatuote sinulle ja perheellesi:

×