Heelia Sillamaan kokemus Neroli-kasvojenhoitosarjasta

Puhuimme kauniin Heelia Sillamaan kanssa hänen kasvojen ihon matkastaan, itsehoitorutiineistaan ja kokemuksestaan Neroli-kasvojenhoitovalikoiman kanssa. Heelia on journalisti, esittelijä ja kirjailija, joka on aiemmin jakanut kamppailunsa kasvojen iho-ongelmien kanssa. Keskustelumme aikana tuli esille paljon mielenkiintoisia asioita ja lisäksi Heelia antoi meille hyödyllisiä vinkkejä kasvojen hoitoon. Ihonhoito on yksilöllinen prosessi ja se riippuu suuresti henkilön ihosta, mutta on muutamia universaaleja tietoja. Jatka lukemista oppiaksesi lisää siitä, mistä keskustelimme!

Mikä on ollut matkasi kasvojen ihon kanssa tähän mennessä?

20-vuotiaaksi mennessä ihoni oli täydellinen. En tarvinnut kasvovoidetta päivittäin ja nautin siitä, että luonto oli siunannut minua puhtaalla iholla, jota ei tarvitse piilottaa meikin alle. Pian kuitenkin kehittyi vakava akne ja kasvojeni iho muuttui dramaattisesti. Tähän päivään mennessä en ole löytänyt tähän mitään loogista selitystä. Vaihtelevalla menestyksellä onnistuin pitämään aknen kurissa, mutta valitettavasti kasvojeni iho oli muuttunut pysyvästi. Pehmeästä ja puhtaasta ihosta on tullut kuiva ja arpeutunut. Väistämättömästi se on saanut minusta epävarmemman ja nyt raskas meikki on ainoa tapa tuntea oloni itsevarmaksi.

Miten kuvailisit ihoasi tällä hetkellä? Mitkä ovat suurimmat huolenaiheesi?

Kasvojeni iho on kuiva ja aknealtis tällä hetkellä. Suurin huolenaiheeni on niin sanottu epävakaus. Vaikka pidän huolta ihostani, kasvojeni ihon kunto vaihtelee päivittäin.

Mikä on aamu- ja iltarutiinisi ja mitkä ovat välttämättömät tuotteet molemmissa?

Koska aamut ovat kiireisiä, aloitan aamulla vain kasvovoiteella. Illalla kuitenkin keskityn kasvojen ihoon paremmin. Käytän puhdistusvaahtoa ja misellivettä ja kosteutan ihon perusteellisesti. Jos olen käyttänyt meikkiä päivän aikana, aloitan rutiinin poistamalla meikin. Koska rakastan kokeilla uusia tuotteita, välttämättömät tuotteeni vaihtuvat. Tällä hetkellä käytän kuitenkin Nurmen Neroli-kasvojenhoitovalikoimaa, joka sisältää kaikki tarvittavat ja laadukkaat tuotteet.

Oletko kehittänyt myös oman kasvojen ihonhoitofilosofian, jota yrität seurata?

Yhdenmukaisuus on tärkeintä. Sama se, miten väsynyt olen, en koskaan mene nukkumaan poistamatta ensin meikkiä, ja jos joinakin öinä en pysty toteuttamaan koko ihonhoitorutiinia, yritän vähintäänkin käyttää kasvovoidetta joka yö. Tiedän myös, että yleinen hyvinvointini ja terveys vaikuttavat suoraan kasvojeni ihoon. Jotta siis tuntisin oloni hyväksi ja saadakseni kauniin ihon, yritän viettää vähintään puoli tuntia raikkaassa ilmassa päivittäin ja yritän olla syömättä liikaa makeisia.

Miten valitset tuotteet kasvojen ihonhoitoon? Onko sinulle tärkeää käyttää luonnollista kosmetiikkaa?

Tämäkin on muuttunut vuosien saatossa. Ennen oli tärkeää, että tuotteet olivat mahdollisimman vahvoja. Toivoin, että mitä vahvempi tuote, sitä parempi tulos. Todellisuudessa vahvat tuotteet usein kuivattavat ihoa ja pahentavat jo ennestään herkkää ihoa. Vuosi vuodelta minulle on yhä tärkeämpää, että käyttämäni tuotteet ovat luonnollisia ja kemikaalittomia, koska mielestäni se on parempi valinta ihmisille.

Miten pitkään olet käyttänyt Nerolin ihonhoitotuotteita ja miten ne ovat vaikuttaneet ihoosi? Mitä muutoksia olet huomannut ihossasi?

Olen käyttänyt Neroli-kasvojenhoitosarjaa kahden kuukauden ajan ja olen ollut siihen hyvin tyytyväinen. On vaikeaa sanoa ulkoisista muutoksista, koska ihoni on paremmassa kunnossa yhtenä päivänä ja huonommassa seuraavana, riippumatta käyttämistäni tuotteista. Voin kuitenkin vahvistaa, että ihoni tuntuu paremmalta Neroli-tuotteiden ansiosta – tunnen, että iho on kosteutettu ja puhdas.

Mikä tuote oli sinulle suurin yllätys?

Nerolin hellä puhdistusvaahto on suosikkini, koska tämän miellyttävän tuoksuisen pehmeän vaahdon käyttö on kylpyläkokemus sinänsä.

Jos sinun pitäisi valita kolme parasta tuotetta Neroli-kasvotuotteiden valikoimasta, mitkä ne olisivat? Mistä syystä?

Nerolin hellä puhdistusvaahto, koska tämän pehmeän vaahdon levittäminen kasvoille tuntuu mukavalta kylpylärituaalilta, eikä iho tunnu karhealta pesun jälkeen.

Neroli-puhdistusvoide, koska se ei ärsytä ihoa, tuoksuu hyvältä sekä poistaa meikin helposti.

Nerolin kosteuttava päivävoide, koska se imeytyy nopeasti, ei jätä ihoa raskaan tuntuiseksi ja pitää kasvot ihanan kosteutettuina koko päivän.

Minkä uuden Nurmen kasvohoitotuotteen haluaisit eniten tulevaisuudessa?

Itse pidän kosteuttavista naamioista kovasti, joten jään innolla odottamaan Nurmen kasvonaamiota. P.S.! Kuulin, että Nurmen tehtaalla valmistetaan jo upeaa kasvonaamiota, joten pidä silmällä toimintaamme, jos haluat hemmotella kasvojasi Nurmen kasvonaamiolla tulevaisuudessa.

 

×