Milloin viimeksi pesit meikkisiveltimesi?

meigipintslite puhastaminePäivittäisessä käytössä eri meikkituotteiden jäämät, kuolleet ihosolut, bakteerit, öljy ja pöly kertyvät meikkisiveltimiin. Jos heität kaikki siveltimet meikkilaukkuun odottamaan seuraavaa käyttökertaa, kaikki lika leviää muihin asusteisiin ja tuotteisiin.

Jotta meikkituotteesi pysyisivät puhtaina ja pitkäikäisinä, niitä on puhdistettava säännöllisesti. Muistatko, milloin viimeksi puhdistit meikkisiveltimesi perusteellisesti? Olemme koonneet lyhyen ohjeen siveltimien puhdistamisesta ja esittelemme Nurmen tuotteen, joka on meikkiartistien suosima ja sopiva tähän tarkoitukseen. meigipintslite puhastamine

Jos käytät meikkisiveltimiä ja -sieniä vain omaan meikkiin, ne kannattaa pestä perusteellisemmin kerran viikossa. Siveltimien peseminen ei vie paljon aikaa, ja voit jättää ne yöksi kuivumaan ja käyttää sitten puhtaita välineitä aamulla. Nurmen teepuusaippua on ihanteellinen tuote meikkisiveltimien puhdistamiseen. Se löytyy jo usean meikkiartistin pöydältä ja se on saanut paljon positiivista palautetta.

Teepuuöljyllä on syväpuhdistava vaikutus ja se on hyvin tunnettu kansanlääketieteessä sen antiseptisistä, antibakteerisista ja antifungaalisista vaikutuksista. Se pesee helposti siveltimien öljyt ja meikkijäämät. Tästä syystä teepuuöljy on arvokas tuote ongelma-ihon ja aknen hoitoon. Voit lukea lisää käyttäjien kokemuksista Nurmen blogista. Tätä saippuaa voidaan tietysti käyttää myös vartalon pesuun, mikä tekee siitä upean monitoimisen puhdistusaineen. Kaupasta löytyy myös erityinen meikkisiveltimien puhdistustyyny, mutta teepuuöljy on jo luonnostaan karkea ja kuoriva saippua, jonka avulla voit puhdistaa meikkiharjat ilman muita välineitä.

Pese harjat ja meikkisienet seuraavasti:

  • kostuta siveltimet lämpimällä vedellä
  • kostuta teepuuöljysaippuapala ja hiero meikkisiveltimiä ja -sieniä saippuaan. Huomaa, että jos siveltimet ovat likaisia, vaahdon muodostuminen on vaikeampaa. Puhdista tässä tapauksessa väline useita kertoja, kunnes siveltimen harjaksissa ei ole likaa.
  • hiero sivellintä sormien välissä kevyin hierovin liikkein.
  • huuhtele siveltimet lämpimällä vedellä. Voit halutessasi toistaa prosessin, jos ensimmäinen kerta ei näytä riittävän.
  • kuivaa siveltimet kevyesti pyyhkeellä ja anna kuivua.

meigipintslite puhastamine meigipintslite puhastamine meigipintslite puhastaminemeigipintslite pesemine

Tärkeää – aseta meikkisiveltimet pyyhkeen päälle tai niin, että harjakset roikkuvat pöydän reunan yli, koska tämä auttaa säilyttämään siveltimien alkuperäisen muodon. Mahdollisuuksien mukaan anna siveltimien kuivua yön yli. Ennen kuin laitat siveltimet takaisin meikkilaukkuun, varmista, että ne ovat täysin kuivat. Tietenkin voit käyttää toista Nurmen saippuaa teepuusaippuan sijaan. Valitse vain suosikkisi 🙂

-20%
6.00
-20%
-20%
-20%
×