3 syytä miksi rakastamme Nurmen shampoita ja hoitoaineita

3 syytä miksi rakastamme Nurmen shampoita ja hoitoaineita

Nurme arvostaa harmoniaa luonnon kanssa, minkä vuoksi uskomme, että kyky kuunnella kehoamme ja tarjota sille parasta hoitoa on tärkeää onnellisen ja aktiivisen elämän takaamiseksi. Mutta mikä on parasta hiuksillemme? Lue lisää Nurmen shampoista ja hoitoaineista, jotka ovat voittaneet usean virolaisen sydämen.

Tutustu hiustenhoitotuotteisiimme täällä!

 

Rakastamme Nurmen shampoita ja hoitoaineita, koska…

  1. … ne ovat 100 % luonnollisia ja ympäristöystävällisiä!nurme šampoon

Nurmen shampoot ja hoitoaineet on valmistettu ympäristösertifikaatilla vahvistetuista raaka-aineista ja ne sisältävät vain kasviperäisiä ainesosia. Siksi ne ovat hellävaraisia hiuksille, iholle ja ympäristölle. Hellävaraiset shampoon surfaktantit muodostavat voidemaisen vaahdon, eivätkä ne vaurioita päänahkaa. Shampoiden aromaterapeuttiset ainesosat tulevat luonnollisista uutteista ja eteerisistä öljyistä, joilla on parantava vaikutus sekä elimistöön että mieleen. Lisäksi Nurmen shampoot rikastetaan B5-provitamiinilla ja vehnäproteiinilla, jotka tukevat hiuksia usealla eri tavalla juurista latvoihin. B5-provitamiini auttaa vähentämään hiusvaurioita ja katkenneita latvoja, kun taas vehnäproteiini vahvistaa hiuksia, stimuloi hiusten kasvua ja tekee hiuksista kauniit ja pöyheät. Myös shampoiden ja hoitoaineiden eteeriset öljyt tarjoavat parantavia ominaisuuksia ja rentouttavan aromaterapiakokemuksen, mikä tekee hiusten pesusta nautinnollista.

Vaikka rakastamme zero waste -elämäntyyliä ja arvostamme ympäristöllistä kestävyyttä, shampoota ja hoitoainetta ei valitettavasti voida toimittaa ilman pakkausta. Nurmen shampoot ja hoitoaineet paketoidaan kuitenkin kierrätettävään muovipakkaukseen tai suuriin täyttöpakkauksiin, kun taas shampoopalat paketoidaan paperipakkauksiin. Täyttöpakkauksen ansiosta sinun ei tarvitse heittää suosikkishampoopulloa pois sen ollessa tyhjä, vaan voit ostaa täyttöpakkauksen ja täyttää pullon kätevästi kotona. Näin voit helposti käyttää muovipulloja uudelleen, mikä tarkoittaa enemmän tuotetta, edullisempaa hintaa ja pienempiä pakkauskustannuksia! Näin sinusta tulee ympäristöystävä Nurmen kanssa.

  1. …hiukset pysyvät puhtaina pidempään, koska tuotteet eivät sisällä tarpeettomia lisäaineita

nurme šampoonUsein hiustenhoitotuotteiden lisäaineet tekevät hiuksista raskaat ja päänahasta rasvaisen. Esimerkiksi silikoni jättää päänahkaan ja hiuksiin kerroksen, joka tasoittaa hiuksia, mutta ei anna niiden hengittää. Siksi joudumme pesemään hiuksiamme useammin, mutta päivittäinen pesu ei ole hyväksi hiuksille, koska talirauhaset aktivoituvat ja tuottavat enemmän öljyä. Tämä voi helposti aiheuttaa noidankehän. Jokapäiväisen hiustenpesun välttämiseksi suosittelemme valitsemaan kemikaalittoman ja luonnollisen shampoon, joka ei rasita hiuksia. Hyvä esimerkki on luonnollinen sitruksinen sitruunaruohoshampoo, joka sopii erinomaisesti helposti rasvoittuville hiuksille ja joka säätelee verenkiertoa ja päänahan hikoilua, auttaen pääsemään eroon päivittäisestä pesusta. Nurmen sitruunaruohoshampoo sisältää vain luonnollista sitruunaruohon eteeristä öljyä, eikä haitallista kemiaa.

3. … haluamme eroon päänahan ongelmista.

Hilse ja suomuinen päänahka ovat monille hyvin yleisiä ongelmia, jotka aiheuttavat jatkuvaa epämukavuutta ja heikentävät elämänlaatua. Olemme kuitenkin lisänneet Nurmen luonnollisiin shampoihin ja hoitoaineisiin yrttejä, jotka hoitavat päänahkaa hellävaraisesti ja ilman kemikaaleja, poistaen hilsettä ja lieventäen kutinaa! Mitä Nurmen shampoot ja hoitoaineet siis ovat?

nurme šampoonTehokkaat eteeriset öljyt ja kasvien voima

Nurmen luonnolliset shampoot eivät sisällä vaarallisia kemikaaleja, vaan ainoastaan luonnollisia ainesosia, jotka tarjoavat vain parasta hiuksillesi. Jos kärsit ongelmallisesta päänahasta, olipa se hilsettä tai kuivuutta, rosmariini ja teepuu voivat auttaa. Rosmariinilla rikastetut shampoot ja hoitoaineet lievittävät kuivaa päänahkaa, ja käyttäjämme pitävät niitä parhaina hiustenpuhdistusaineina hilsettä vastaan. Anti-inflammatoristen ja antibakteeristen vaikutustensa ansiosta rosmariini rauhoittaa kutiavaa päänahkaa, auttaa vähentämään ihon hilseilyä ja kuivuutta, puhdistaa päänahkaa hellästi ja tekee hiuksista terveet ja vahvat. Teepuulla on samat antimikrobiset ja anti-inflammatoriset vaikutukset kuin rosmariinilla. Se auttaa myös hoitamaan ongelmallista päänahkaa, poistamaan haitallista bakteeria, sienitulehduksia ja hilsettä.

Jos kuitenkin kärsit päänahan punoituksesta ja arkuudesta, sitruunaruohosaippuapala, jolla on miellyttävä sitruksen tuoksu, on hyvä valinta tekemään hiuksista kiiltävät ja hoitamaan päänahkaa. Lisäksi sitruunaruoho säätelee ihon talineritystä ja pitää hiukset puhtaina pidempään. Jos kuitenkin haluat torjua hiustenlähtöä, apu löytyy tuoksuilangiasta, joka lieventää hiustenlähtöä ja tasapainottaa kuivaa päänahkaa.

×