Missä Nurmen uusi kasvojenhoitosarja viipyy?

Keväällä huusimme innokkaasti, että kesän lopussa odotettu Nurmen kasvojenhoitosarja saapuisi kauppoihin. Vaikka virallisesti kesän loppuun on vielä muutama päivä, postilaatikkomme on täynnä päivittäisiä kirjeitä innokkailta asiakkailta. Tänään meidän on ilmoitettava, että valitettavasti Nurmen kasvojenhoitosarja ei tule valmistumaan kesän loppuun mennessä. Mitä tarkalleen tapahtui?

Aloitetaan alusta.Nurme näohooldussari

Nurmen kasvojenhoitosarja on ollut Maritin mielessä vuosia. Hänen tavoitteenaan on luoda laadukas ja tehokas kasvojenhoitovalikoima. Siksi sen luomiseen valmistautuminen vaati paljon esityötä. Suurin työvaihe alkoi vuoden alussa, kun tuotekehitysasiantuntija aloitti työnsä Nurmella. Hän arvioi kosmetiikkatuotteiden terveysturvallisuutta, tarkistaa jokaisen ainesosan ja noudattaa sovellettavia vaatimuksia. Hän alkoi kehittää uusien kasvojenhoitotuotteiden reseptejä. Yhden tuotteen kehitys vie aikaa, mutta olemme asettaneet riman korkealle ja kehitimme seitsemän kasvotuotetta kerralla. Tämä tarkoittaa koko kasvojenhoitoon tarvittavaa tuotevalikoimaa (puhdistus, kasvovesi ja kosteutus). Tuotekehityksen parissa työskentelee ensimmäistä kertaa suuri tiimi suuren tavoitteen saavuttamiseksi, ja odotuksemme vain nousevat ja nousevat.
Samalla kun tuotekehitystä tehtiin laboratoriossa, me kehitimme pakkausta. Tuotesuunnittelija kehitti esisuunnitteluja Maritin ideoista, joita olemme jo vertailleet ja testanneet kaupan hyllyillä. Siihen aikaan näytti, että kaikki meni suunnitelmien mukaan, joten päätimme huolellisen harkinnan jälkeen 1. huhtikuuta ilmoittaa, että Nurmen kasvojenhoitosarja saapuu vihdoin kauppoihin loppukesästä.

Mitä odottaa uudelta Nurmen ihonhoitosarjalta?

Nurme näohooldussariTuleva Neroli-kasvojenhoitosarja sisältää neroliöljyä (saadaan pomeranssin kukista) ja passionhedelmäuutteesta. Nerolin eteerisellä öljyllä on ainutlaatuinen ja lumoava tuoksu ja siinä on useita iholle hyödyllisiä ominaisuuksia. Ihonhoitotuotteeseen lisätään hyaluronihappoa, C-vitamiinia ja useita eri uutteita, jotka edistävät ihon kollageenin tuotantoa ja tekevät ihosta pehmeän ja tasaisen. Tuotteet ovat dermatologisesti testattuja, joten ne sopivat yliherkälle iholle. ”Prosessi takaa tulevan ihonhoitosarjan apteekkikosmetiikan tason ja vakuuttaa asiakkaillemme, että tuotteet ovat hellävaraisia ja sopivat kaikenikäisille ja eri ihotyyppien omaaville naisille”, sanoo Marit.

Mutta mitä tapahtui?

Suuria menestyksiä seurasi takaisku. Ensinnäkin jotkut tuotteet olivat täydellisiä laboratoriossa, mutta suurten tuotantokoneiden testit epäonnistuivat. Suurin ongelma oli tuotteiden koostumus, jotka eivät enää täyttäneet vaatimuksiamme. Toiseksi suunnittelijamme, joka työskenteli Nurmen kanssa pitkään, hyväksyi uuden työtarjouksen ja siksi tuotesuunnittelu ei valmistunut. Viimeiseksi takaiskuna olivat raaka-aineet – yhtä ihonhoitosarjan keskeisimmistä ainesosista ei enää tuotettu, ja sille oli erittäin vaikea löytää korvike. Koska yhtä komponenttia korvattaessa on tehtävä uusia vakaus- ja dermatologitestejä, saatat arvata, ettemme olleet tyytyväisiä. Kesän toisella puoliskolla olimme takaisin lähtöruudussa ja silloin oli selvää, ettei uusi ihonhoitosarja pääse hyllyille syyskuuhun mennessä.
Nurme näohooldussari

Tietenkin aloimme etsiä ratkaisuja kaikkiin ongelmiin. Aloimme etsiä korvaavaa ainesosaa sille, jota ei enää ollut saatavilla. Teemme pian yhteistyötä uuden tuotesuunnittelijan Meelis Mikkerin kanssa, jonka suunnittelemia pakkauksia löytyy usean yrityksen ulkoasuista – esimerkiksi Tartu Mill, Kalev ja Pai smoothies. Vaikka Maritilla oli jo idea tuotteen pakkaukselle, Meelis viimeisteli niitä. Haluamme, että tuotepakkauksemme ovat näyttäviä, kauniita ja ylellisiä kauppojen hyllyillä. Samalla sen on suojattava tuotetta ja sisällettävä kaikki tarvittavat tuotetiedot (mukaan lukien seitsemän eri käännöstä). Voimme sanoa, että nyt tuotepakkauksen suunnittelu on valmis, ja samaan aikaan kun Nurmen tuotanto siirtyy koneisiin suuren tuotantomäärän vuoksi, meidän on silti tehtävä viimeistelyjä ja testattava, että kaikki tarrat ja tiedot ovat paikallaan.
Pyydämme asiakkailtamme vielä hieman kärsivällisyyttä heidän odottaessaan Nurmen ihonhoitosarjaa. ”Teemme kovasti töitä joka päivä ja lupaamme, että siitä tulee jännittävää”, Marit lupaa. Tähän aikaan emme halua ilmoittaa tuotteen julkaisupäivää verkkokaupassamme, mutta suosittelemme tilaamaan uutiskirjeemme, koska silloin saat ensimmäisenä tietää sen saapumisesta ja ehkä löydät uusia tuotteita joulupukin koriin 😉
-20%
-20%
6.00
×