Vokalisti Liisi Koikson: “Kiinnostuin Nurme Cosmeticsin ihmis- ja ympäristöystävällisyydestä ja huolella valituista ainesosista.”

Vokalisti Liisi Koikson: “Kiinnostuin Nurme Cosmeticsin ihmis- ja ympäristöystävällisyydestä ja huolella valituista ainesosista.”

Vokalisti Liisi Koikson tunnetaan hänen kauniista lauluäänestään. Olemme iloisia saadessamme tietää, että hän on ollut Nurme Cosmeticsin luonnontuotteiden fani vuosien ajan. Pyysimme Liisiä kertomaan kokemuksistaan Nurme Cosmetics -tuotteiden kanssa ja puhumaan päivittäisistä kauneusrituaaleistaan.

Nyt kun hän viettää paljon aikaa kotona, Liisi kiinnittää enemmän huomiota kasvojen ihon kosteuttamiseen, joten aiempien silmänympärys- ja kasvovoiteiden lisäksi hän on lisännyt rutiiniinsa seerumeita ja kasvoöljyjä. “Kun lähden ulos, käytän ihonsävyä tasoittavaa meikkivoidetta, kampaan kulmakarvat, laitan ripsiväriä ja kosteutan huuleni.”


Kuten Liisi, useat nykyisen tilanteen naiset ovat luultavasti kiinnittäneet huomiota itsestään huolehtimiseen ja lisänneet uusia tuotteita kauneusrutiineihinsa. Erilaiset myymälöiden hyllyillä olevat värikkäät kosmetiikkatuotteet usein vaikeuttavat oikean ihotuotteen valitsemista. Liisi myöntää käyttäneensä suuren summan rahaa vääriin tuotteisiin ja että se on aina ollut hakupeliä. “Kaikki helpottui, kun kävin allergologilla, joka testasi ihoni perusteellisesti. Onneksi olin vältellyt allergeeneja niin pitkään, että voin aloittaa niiden käyttämisen hitaasti ilman, että sillä on suuri vaikutus ihooni.”


Nykyään ihmiset ovat yhä tietoisempia kosmetiikkatuotteiden ainesosista ja siitä, mitä niiden ei pitäisi sisältää. He välttelevät esimerkiksi silikoneja ja parabeeneja, kemiallisia hajusteita ja väriaineita jne. Liisin iho on erittäin herkkä, ja ajan myötä hän on huomannut, mitkä ainesosat eivät sovi hänen iholleen ja hän yrittää vältellä niitä. “Pyrin huolehtimaan ihostani mahdollisimman hyvin. Vartalovoiteista valitsen tuoksun ja joskus kauniin purkin perusteella 🙂 En myöskään voi käyttää mitään mehiläisvahaa sisältäviä tuotteita, eli useita huulituotteita, ripsivärejä, eyelinereitä jne.”


Usein yksinkertainen kauneusvinkki on parempi kuin mikään kosmetiikkatuote. Kysyimme Liisiltä, onko hänellä kauneusvinkki, jonka hän on saanut äidiltään tai isoäidiltään. “Muistan kuulleeni äitini sanovan, että kauniin ihon salaisuus on kosteuttaa ihoa kostealla kurkkusiivulla. En muista, että hän olisi käyttänyt voiteita kuin vasta myöhemmin, ja silloinkin vain muistaessaan.”


Mutta miten Liisi löysi Nurme Cosmeticsin luonnontuotteet?

Nurme meremineraalidega seep

Liisi löysi Nurme Cosmetics -saippuat ja se, että käsintehdyt saippuat valmistetaan Virossa, kuulosti niin oikealta ja hän halusi oppia lisää. Lisäksi hän noudattaa ekoystävällisyyttä: “En ole koskaan pitänyt nestesaippuasta, enkä vain tarpeettoman pakkauksen vuoksi – miksi ostaisit saippuaa muovipullossa, kun olemassa on pakkaukseton vaihtoehto?”

Kolme sanaa, joilla Liisi kuvaisi Nurme Cosmeticsia

LUONNOLLISET AINESOSAT

IHMISYSTÄVÄLLISYYS

YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISYYS

Ensinnäkin Liisiä kiehtoi Nurme Cosmeticsin huolellisesti valitut ainesosat: “Laventeli, sitruunaruoho ja rosmariini ovat ehdottomia suosikkejani.” Hän pitää myös valmistajien läheisyydestä ja toivoo edistävänsä puhtaampaa tulevaisuutta. Nurme Cosmeticsin tuotantolaitos sijaitsee Kosen lähellä Harjumaalla, missä kaikki tuotteet valmistetaan. Nurme Cosmeticsilla ja sen työntekijöillä on suuri vastuu suojella ympäristöä ja luontoa, ja on mukava nähdä myös asiakkaidemme toimivan samalla tavalla.


Kun kysyimme Liisiltä hänen suosikkituotteistaan, hän ylisti Nurme Cosmeticsin korianteri-mustapippurisuihkugeeliä. Mutta ensimmäinen tuote, joka sai Liisin rakastumaan, oli merimineraalisaippua


Nurme rosmariini šampoon

Pyysimme Liisiä myös valitsemaan kolme Nurme Cosmeticsin suosikkituotetta. Ensimmäiselle sijalle hän valitsi Nurme Cosmeticsin luonnollisen rosmariinishampoon, koska sen tuoksu sai hänet tuntemaan olonsa hyväksi. Lisäksi rosmariinishampoo edistää hiusten kasvua ja lievittää kuivaa päänahkaa ja hilseongelmia.

Nurme lavendli eeterlik õli

Toiseksi tuotteeksi hän valitsi Nurme Cosmeticsin merimineraalisaippuan. Liisi kuvailee sitä näin: ”Se ei kuivata ihoa ja se tuoksuu erittäin raikkaalta!” Kolmas tuote oli laventelin eteerinen öljy. “Laventeli tunnetaan sen rauhoittavasta vaikutuksesta. Stressaavina aikoina olen lisännyt muutaman tipan hihaan, jotta voin haistaa sen milloin tahansa.”

 

 

 

 

 

Kiitokset Liisille haastattelusta. Toivottavasti nautit Nurme Cosmetics -kokemuksestasi myös jatkossa!

 

 

HUOM! Tämä artikkeli on tekijänoikeudella suojattu. Sen käyttö mediajulkaisuissa ilman kirjailijan lupaa on kiellettyä!

×