Heiditin kauneustarina: pestäkö hiukset vai kosteuttaako vartaloa?

Heiditin kauneustarina: pestäkö hiukset vai kosteuttaako vartaloa?

Estonian Women’s Beauty Blog -blogissa Heidit Kaio kokeili Nurme Cosmeticsin tyrni-appelsiinivalikoimaa: saippuaa, vartalovoidetta ja -maitoa. Lue lisää siitä, mitä hän ajatteli niistä.


“Useat teistä olette luultavasti miettineet karanteenissa, pestäänkö hiukset tänään vai huomenna. Mutta koska itse juoksen ja käyn suihkussa päivittäin, vartalostani huolehtiminen on tärkeämpää.

Tällä kertaa keskityn virolaisen valmistajan Nurme Cosmeticsin tuotteisiin, kuten vartalokuorintaan, vartalosaippuaan ja vartalomaitoon. Saatat ihmetellä, miksi on hyvä käyttää kuorintoja, voiteita, naamioita ja muita tuotteita? Tähän on yksinkertainen vastaus – niiden avulla iho pysyy kimmoisana.

Toiseksi 2000-luvun naisilla on oikeus ja ilo olla yhteydessä kehoonsa. Hyvin hoidettu vartalo antaa onnellisuuden tunteen. Tämän tunteen saaminen kannattaa muutaman viikon kuluttua, etkä enää koskaan palaa vanhoihin tapoihisi.


Silkkinen saippua ja rakeinen kuorinta

Nurme seep astelpajuOlen käyttänyt suihkugeelejä ja saippuoita hyvin minimalistisesti, koska olen huolissani siitä, että ne kuivattavat ihoni liikaa. Samaan aikaan olen pelännyt, että koska käytän vartalovoiteita säännöllisesti, jäämät pitäisi aika ajoin pestä pois perusteellisemmin. Kävikin ilmi, että saippuan pelkoni on tarpeeton. Tyrni-appelsiinisaippua ei kuivata ihoa lainkaan.

Miksi on tärkeää pestä keho ajoittain saippualla? Koska ryppyjä alkaa syntyä silloin, kun likahiukkasia alkaa kertyä vakoihin. Mitä enemmän mikrojätettä on, sitä suuremman rypyn se luo. Jäte kertyy ja vaot syvenevät. Siksi on hyvä kuoria iho säännöllisesti rakeisella kuorinta-aineella. Sinä päivänä saippuaa ei tarvitse käyttää, koska kuorinta ajaa samaa asiaa, mutta tehokkaammin.

Ruokalistalla on nyt Nurme Cosmeticsin tyrni-appelsiinisokerikuorinta. Olen käyttänyt useiden eri valmistajien kuorintatuotteita ja voin sanoa, että tällä tuotteella on suhteellisen vahva vaikutus, vaikka se onkin luonnonmukainen tuote. Siksi se sopii hyvin niille, jotka eivät ole käyttäneet tällaista tuotetta ennen. Säännöllisille kuorinnan käyttäjille suosittelen tätä tuotetta kerran tai kahdesti viikossa. Tällä tavoin tuote kestää pitkään.


Kosteutus

Nurme kehakreem astelpajuMuistan, kuinka pienenä ajattelin, että vartalovoiteet ovat vain rahan tuhlausta – ihon pinta-ala on suuri ja jopa mikroskooppisen kokoiselleni ihmiselle sen levittäminen koko vartaloon vie aikaa. Nykyään vartalon kosteuttaminen on kuitenkin aivan yhtä tärkeää kuin ihonhoito, mikä tarkoittaa, että minulla on paljon kokemusta vartalovoiteista.

Voin luottavaisin mielin sanoa, että Nurme Cosmeticsin vartalomaito on aivan yhtä hyvä kuin huippuluokan ulkomaantuotteet. Toisaalta Nurme Cosmetics -tuotteet ovat orgaanisia ja ne ovat hyväksi sekä ihmiselle että luonnolle. Samaan aikaan ne tarjoavat hyvän hinta-laatusuhteen.

Ja vielä yksi juttu, joka minun ehkä olisi pitänyt mainita heti – tyrni-appelsiinituotteet tuoksuvat upealta.“


Voit tutustua kaikkiin Nurme Cosmeticsin upeisiin tyrni-appelsiinituotteisiin TÄÄLTÄ!

×