Liisun kauneustarina – Uusi matkashampooni!

Liisun kauneustarina – Uusi matkashampooni!

Viron naisten kauneusblogissa (Eesti Naine Ilublogi) Liis Auväärt kokeili Nurme Cosmeticsin sitruunaruohoshampoopalaa ja sitruunaruohohoitoainetta. Lue hänen kokemuksestaan alta.


“Minulla on pitkät hiukset, ja hoidan niitä hyvin laiskasti. Vaikka ihailen ystäviäni, joiden päivittäiseen rutiiniin kuuluu hiusten kihartaminen, suoristaminen ja mieletön määrä hiustenhoitotuotteita, itse haluaisin vain nukkua muutaman minuutin pidempään. Nousen ylös, harjaan hiukset ja laitan ne nutturalle – olen tehnyt näin vuosien ajan. Sähköposteista ja puheluista vastaava harjoittelijamme alkoi kutsua hiustyyliä “Liis Auväärtin nutturaksi”.


 Nurme looduslik sidrunhein tahke šampoon zero wasteHyvät shampoot ja hiusnaamiot ovat muutamia asioita, joihin todella panostan. Hiusteni latvat ovat aina kuivat ja murtuvat usein, joten yritän kiinnittää niihin ylimääräistä huomiota. Muuten saatan näyttää hiusten harjaamisen jälkeen noita-akalta, joka on taikonut luudan hiuksiinsa.


Tällä kertaa kokeilin paikallisia tuotteita. Valikoimassa oli Nurme Cosmeticsin sitruunaruohoshampoopala ja luonnollinen sitruunaruohohoitoaine. Molemmat tuotteet ovat luonnollisia, joten aloitin hiusten pesun hyvin skeptisesti. Tuon kotiin mielelläni luonnontuotteita – se on kuitenkin hyväksi ympäristölle! Mutta totuus on, että usein olen pettynyt, koska pesun jälkeen hiukset eivät tuntuneet puhtailta.


Nyt olin kuitenkin yllättynyt jo tuoksusta: sekä shampoo että hoitoaine tuoksuvat voimakkaalta sitruunaruoholta. Tuttu tuoksu vei minut takaisin Thaimaahan, jossa sitruunaruohokeitot olivat suosikkejani – mausteinen, hapan, makea…


Nurme looduslik sidrunhein tahke šampoon zero wasteAion ostaa tätä shampoota jatkossakin! Minun ei tarvitse huolehtia siitä, että shampoopullo avautuu laukussa – tämä onnettomuus on minulle täysin tuttua. Shampoopala toimii kuin palasaippua: se täytyy vain vaahdottaa ja hieroa hiuksiin. Saippua muodosti rikkaan vaahdon, joten yksi pesukerta riitti. Tämä tuote on hyvä löytö ja tunnen hyvää omatuntoa siitä, että se on zero waste -tuote.


Käytin shampoopalaa yhdessä Nurme Cosmeticsin luonnollisen hoitoaineen kanssa, joka sisältää vain kasvipohjaisia ainesosia. Voin rehellisesti sanoa, että hiukseni tuntuvat puhtaammilta ja sileämmiltä. Lisäksi on hyvä kuulla, että nämä ovat Viron omia tuotteita.


Nurme Cosmetics -shampoopalat on valmistettu ilman synteettisiä ainesosia eivätkä ne vaurioita hiuksia tai ympäristöä. Shampoot sisältävät vain luonnollisia ainesosia, jotka sopivat myös vegaaneille. Se on kylmäpuristettu saippua, mutta siinä on huolella valittuja öljyjä, voiteita ja eteerisiä öljyjä, jotka sopivat hiuksille.

Nurme looduslik looduslik šampoon sidrunheinKiinteän shampoon käyttäminen voi aluksi tuntua hieman oudolta, mutta muutaman käyttökerran jälkeen siihen tottuu nopeasti. On tärkeää muistaa, että vaahto pesee likaa ja hiustenmuotoilutuotteiden jäämiä hiuksista. Halutessasi voit myös käyttää Nurme Cosmetics -hoitoaineita.


Voit tutustua Nurme Cosmetics -sitruunaruohovalikoimaan TÄÄLTÄ!

×