Shampoopalat ovat kokeilemisen arvoisia!

Shampoopalat ovat kokeilemisen arvoisia!

Oletko tottunut näkemään muovipulloon pakattuja shampoita ja hoitoaineita kylpyhuoneessasi, ja saippuan näköisen shampoon käyttö tuntuu oudolta? Ymmärrämme! Jokainen uusi asia vaatii hieman totuttelua. Nurme Cosmeticsilla olemme kiinteän shampoon ystäviä ja suosittelemme lämpimästi kokeilemaan tätä innovatiivista hiustenpesutapaa. Kiinteä shampoo on nouseva trendi hiustenhoidon maailmassa. Se tekee hiuksista upean silkkiset ja se on hyväksi ympäristölle. Lisäksi tämä tuote on erittäin kätevä usein matkustaville.

Kaiken perustana on luonto

Tahke šampoonNurme Cosmetics -shampoopalat on valmistettu ilman synteettisiä ainesosia, eivätkä ne vaurioita hiuksia tai ympäristöä. Shampoo koostuu vain luonnollisista ainesosista ja ne sopivat myös vegaaneille. Yksinkertaisesti sanottuna se on kylmäpuristettu saippua, johon on lisätty hiuksille sopivia öljyjä, balsameita ja eteerisiä öljyjä. Saippuan tavoin kiinteän shampoon pH on noin 7-9, joten sinun ei tarvitse huolehtia. Emäs takaa, ettei shampoo vaadi säilöntäaineita ja itse asiassa päänahan pH on tasapainossa hoitoaineen kanssa. Koska tuote on pestävä, kiinteä shampoo ei voi häiritä päänahan pH-tasoa niin pahasti, että se aiheuttaisi ongelmia.

 

Tahke šampoonShampoopalojen pakkaukset on valmistettu paperista ja ne on helppo kierrättää. Kuvassa on 12 shampoopakkausta – ne ovat yhteensä vain 1,6 cm paksuja. Jos käytät tuotetta oikein, tämä on vuodessa käyttämäsi määrä. Vertaa tätä nesteshampoon tuottamaan muovijätteeseen vuosittain. Uskomme, että kaikki pienet asiat ovat hyväksi ympäristölle.

Korvaamaton tuote matkalle

Oletko kokenut sen hässäkän, jota neste aiheuttaa käsimatkatavaroissa? Miten voit kuljettaa kaikkia hygieniatuotteita ja miten ne pakataan? Ovatko kaikki pullot oikean kokoisia? Joissakin tapauksissa joudut heittämään hyvästit joillekin tuotteille lentokentän turvatarkastuksessa. Kiinteä shampoo on taikatuote, joka poistaa kaikki nämä huolenaiheet. Kuten tuotteen nimikin sanoo – se ei ole nestemäinen tuote. Kiinteän tuotteen kuljettamisella ei ole rajoituksia ja lisäksi se vie paljon vähemmän tilaa matkatavaroissa. On hyvä pitää mielessä, että kiinteällä shampoolla voit pestä koko vartalon tai jopa pyykkiä.

Miten tätä uutta tuotetta käytetään?

Kiinteän shampoon käyttö voi aluksi tuntua oudolta, mutta muutaman käyttökerran jälkeen totut siihen nopeasti. On tärkeää muistaa, että vaahto pesee lian ja hiustenmuotoilutuotteet hiuksista. On hämmästyttävää, miten paljon kiinteä shampoo voi vaahdota! Hiero shampoopalaa hiuksiin, kunnes vaahtoa on tarpeeksi. Aloita työstämään niskasta, jatka päänahkaan ja hiero sitten hiusten latvoja. Jos shampoo ei aluksi vaahtoa, lisää hieman vettä ja hiero. Saatat yllättyä siitä, miten ylellistä ja runsasta vaahtoa saat kiinteistä shampoista! Hiero shampoo päänahkaan ja huuhtele shampoo huolellisesti juoksevan veden alla.
Tahke šampoon

Kun aloitat shampoopalan käytön, voit pestä hiukset kahdesti peräkkäin tehdäksesi hiuksista säihkyvän puhtaat. Se ei vaurioita hiuksia! Sillä, ovatko hiuksesi värjätyt ja kemiallisesti kiharretut vai luonnolliset ja käsittelemättömät, on vaikutus vaahdon muodostumiseen. Yleensä hiukset tottuvat kiinteään shampoohon 2-3 pesukerran jälkeen. Älä vielä luovuta! Se on sen arvoista! Halutessasi voit myös käyttää Nurmen hiustenhoitoainetta.

Hyvä vinkki!

Käsittelemättömät hiukset eivät välttämättä edes tarvitse hoitoainetta. Jos kuitenkin pidät sitä tarpeellisena, olemme valmistelleet ympäristöystävällisen hoitoainereseptin. Hoitoaineella on tärkeä rooli päänahan pH-tason tasapainottamisessa.

Kotitekoinen hoitoaine

1 teelusikka sitruunahappoa
250 ml vettä

Sekoita ainesosat suihkepullossa, suihkuta suoraan hiuksin ja huuhtele heti. Tämä resepti sopii hyvin myös matkalle, koska tarvitset mukaasi vain sitruunahapon ja suihkepullon. Vesi voidaan lisätä määränpäässä. Kotitekoinen sitruunahappoa sisältävä hoitoaine säilyy hyvin ja sitä voidaan säilyttää kylpyhuoneessa.

Kokeile tätä jännittävää uutta tuotetta ja saatat heittää hyvästit muovipulloon pakatuille shampoille!

×