Kauneusvelho – makea manteliöljy

Kauneusvelho - makea manteliöljy

Tiedätkö, mihin makea manteliöljy pystyy? Se on oikea kauneusvelho, joka sopii moneen eri tarkoitukseen.Makea manteliöljy puristetaan mantelipuun siemenistä. Se on erittäin ravitseva ja yrttinen ja se sopii jokaiselle, lapsista vanhuksiin. Makea manteliöljy auttaa lievittämään kutinaa, kuivuutta ja tulehduksia. Se on erityisen tehokas herkälle, ärtyneelle ja ennenaikaisesti ikääntyvälle iholle.Nurme magusmandliõliTässä on muutama tapa käyttää makeaa manteliöljyä. Toivomme, että löydät täältä ideoita tämän maagisen aineen käyttöön perheesi kauneusrutiinissa.

  • Käytä sitä hiustenhoidossa. Levitä öljyä hiuksiin ja anna vaikuttaa noin 30 minuuttia. Huuhtele ja pese sitten hiukset normaalisti. Manteliöljy sisältää B6-vitamiinia ja useita mineraaleja, jotka ovat hyödyllisiä hiuksille.
  • Huolehdi kynsistä. Laita sormenpäät lämpimään öljyyn noin 15 minuutiksi tai levitä öljyä kynsinauhoihin ennen nukkumaanmenoa.
  • Poista meikki. Maskara on helpompi poistaa öljyllä kuin vedellä, koska se liukenee paremmin öljyyn. Mutta olethan varovainen, ettei öljyä pääse silmiin.
  • Käytä vartalovoiteena. Manteliöljy on ihanteellinen koko vartalon öljyksi ja sitä voidaan käyttää vartalovoiteen sijaan. Öljy auttaa ylläpitämään ja parantamaan ihon kimmoisuutta.
  • Puhdista korvat. Lämmintä manteliöljyä voidaan käyttää sekä lasten että aikuisten korvien puhdistamiseen.
  • Käytä vauvaöljynä. Manteliöljy auttaa lievittämään vaippaihottumaa ja siksi se on ihanteellinen vauvan ihonhoitoon. Hiero esimerkiksi lapsen ihoa öljyllä kylvyn jälkeen. Alle kolmivuotiaille lapsille voit lisätä muutaman tipan laventelin eteeristä öljyä 50 millilitraan manteliöljyä. Tämä muodostaa rauhoittavan seoksen, joka lievittää kipua ja suojaa viruksilta.
  • Lisää kylpyveteen. Manteliöljy ja muutama tippa eteeristä öljyä sopivat hyvin kylpyveteen. Vauvoille voit lisätä muutaman tipan laventelin eteeristä öljyä. Jos kuitenkin haluat hemmotella itseäsi, valitse mikä tahansa tuoksu.

HUOM! Vaikka makea manteliöljy tuoksuu hyvältä, sitä ei ole tarkoitettu sisäiseen käyttöön – yritä siis olla syömättä sitä?

×