Mikä kiinteä shampoo kannattaa valita?

Mikä kiinteä shampoo kannattaa valita?

Kiinteä shampoo on suosittu uusi tulokas hiustenhoidon maailmassa, joka saa yhä enemmän tukijoita. Erityisesti niiden ihmisten keskuudessa, jotka välittävät ympäristöstä ja yrittävät toiminnallaan pienentää luontoon kohdistuvaa kielteistä vaikutusta. Nurme Cosmeticsin shampoopalat tekevät hiuksista kauniit, ne eivät sisällä haitallisia synteettisiä ainesosia ja niiden pakkaus on ympäristöystävällinen. Hiusten peseminen kiinteällä shampoolla vaatii hieman totuttelua, mutta tulos voi yllättää! Mikä kiinteä shampoo sopii sinulle? Meillä on sinulle viisi vaihtoehtoa, joista voit valita.

Avokadoöljyshampoopala

avokaado tahke šampoonAvokadoöljy syväkosteuttaa ihoa. Kun hiukset ovat elottomat, avokadoöljy palauttaa niiden elinvoimaa. Tämä shampoo sopii hyvin tummille hiuksille ja kuiville, rasvaisille tai normaaleille hiustyypeille. Avokadoöljyä sisältävä kiinteä shampoo tekee hiuksista kiiltävät ja paksummat.

Jojobaöljyshampoopala

Jojoba tahke šampoonJojobaöljyshampoo sopii hyvin vaaleille hiuksille. Jojobaöljy suojaa ja elvyttää hiuksia juurista latvoihin, vaikka hiuksesi olisivat hauraat, värjätyt tai lämpövaurioituneet. Tämä tehokas öljy tekee hiuksista vahvemmat ja kiiltävät. Se sopii kaikille hiustyypeille, ja saat hyviä tuloksia riippumatta siitä, ovatko hiukset kuivat vai rasvaiset. Olemme lisänneet shampoohon sitruunahappoa ja sitruunan eteeristä öljyä: nämä hämmästyttävät ainesosat auttavat ylläpitämään vaaleiden hiusten kauneutta.

Hamppuöljyshampoopala

Tahke šampoon kanepiõli
Hamppuöljyshampoopala

Tämä shampoo on paras valinta normaaleille ja rasvaisille hiuksille. Hamppuöljyshampoon avulla hiuksista tulee huomattavasti pöyheämmät. Ne myös pysyvät puhtaana pidempään. Hamppuöljy lievittää epämukavuutta ja päänahan ärsytystä sekä suojaa hiuksia ympäristövaikutuksilta.

Sitruunaruohoshampoopala

Tahke šampoon sidrunhein
Sitruunaruohoshampoopala

Tämän shampoon viehätysvoima on sen tuoksussa, koska se on yksinkertaisesti taivaallinen. Sitruunaruohon vaikutus on kuitenkin tärkeämpi kuin sen tuoksu. Se tekee hiuksista sileät ja kiiltävät ja se on hellävarainen päänahalle riippumatta siitä, minkä väriset tai tyyppiset hiuksesi ovat. Kuka tahansa voi nauttia sitruunaruohoshampoopalan eduista.

Teepuuöljyshampoopala

Tahke šampoon teepuuõli
Teepuuöljyshampoopala

Teepuulla on useita parantavia ominaisuuksia. Käytä tätä shampoota, jos kärsit päänahan tai hiusten kasvun ongelmista. Teepuun ihana tuoksu on mukanasi jokaisen hiustenpesukerran läpi. Tämän shampoon viehätys on, että sitä voidaan käyttää myös aknealttiille iholle. Se on kokeilemisen arvoinen!

Muutama vinkki shampoopalan käyttämiseen

Matkustajat, iloitkaa! Kiinteä shampoo poistaa kaikki nesteiden aiheuttamat kamppailut matkustaessa. Kiinteää shampoota voidaan käyttää myös vartalon tai jopa pyykinpesuun. Hyödyllinen vinkki reppumatkailijoille – säilytä sukkia ja alusvaatteita yhdessä kiinteän shampoon kanssa ja nauti raikkaasta ja miellyttävästä tuoksusta. Voit ostaa shampoon säilyttämiseen pienen metallisen tai muovisen laatikon. Voit estää shampoon tarttumisen pohjaan laittamalla hiuslenkin laatikon pohjalle. On tärkeää antaa shampoon kuivua pesun jälkeen. Jos käytät saippualaatikkoa, pidä sitä avoinna, jotta shampoo voi hengittää.

Miten tätä uutta tuotetta käytetään?

Kiinteän shampoon käyttö voi aluksi tuntua oudolta, mutta muutaman käyttökerran jälkeen totut siihen nopeasti. On tärkeää muistaa, että vaahto pesee lian ja hiustenmuotoilutuotteet hiuksista. On hämmästyttävää, miten paljon kiinteä shampoo voi vaahdota! Hiero shampoopalaa hiuksiin, kunnes vaahtoa on tarpeeksi. Aloita työstämään niskasta, jatka päänahkaan ja hiero sitten hiusten latvoja. Jos shampoo ei aluksi vaahtoa, lisää hieman vettä ja hiero. Saatat yllättyä siitä, miten ylellistä ja runsasta vaahtoa saat kiinteistä shampoista! Hiero shampoo päänahkaan ja huuhtele shampoo huolellisesti juoksevan veden alla. Kun aloitat shampoopalan käytön, voit pestä hiukset kahdesti peräkkäin tehdäksesi hiuksista säihkyvän puhtaat. Se ei vaurioita hiuksia! Sillä, ovatko hiuksesi värjätyt ja kemiallisesti kiharretut vai luonnolliset ja käsittelemättömät, on vaikutus vaahdon muodostumiseen. Yleensä hiukset tottuvat kiinteään shampoohon 2-3 pesukerran jälkeen. Älä vielä luovuta! Se on sen arvoista! Halutessasi voit myös käyttää Nurmen hiustenhoitoainetta.

Hyvä vinkki!

Käsittelemättömät hiukset eivät välttämättä edes tarvitse hoitoainetta. Jos kuitenkin pidät sitä tarpeellisena, olemme valmistelleet ympäristöystävällisen hoitoainereseptin. Hoitoaineella on tärkeä rooli päänahan pH-tason tasapainottamisessa.

Kotitekoinen hoitoaine

1 teelusikka sitruunahappoa
250 ml vettä

Sekoita ainesosat suihkepullossa, suihkuta suoraan hiuksin ja huuhtele heti. Tämä resepti sopii hyvin myös matkalle, koska tarvitset mukaasi vain sitruunahapon ja suihkepullon. Vesi voidaan lisätä määränpäässä. Kotitekoinen sitruunahappoa sisältävä hoitoaine säilyy hyvin ja sitä voidaan säilyttää kylpyhuoneessa.

Kokeile tätä jännittävää uutta tuotetta ja saatat heittää hyvästit muovipulloon pakatuille shampoille!

×