Luonnonkosmetiikka, superruokaa kauniille ihollesi

Kevään tullessa usein kiinnitämme huomiota superruokiin ja vitamiineihin stimuloimaan väsynyttä kehoa talven jälkeen. Voit myös täydentää vitamiinivarastoja superruokaa sisältävällä kosmetiikalla saadaksesi jälleen säteilevän ihon ja tunteaksesi olosi paremmaksi.

nurme looduskosmeetikaNurmesta on tullut yksi suosituimmista tuotteista virolaisten keskuudessa siksi, että tarjoamme tuotteissamme sekä aromaterapiakokemusta että vitamiinipitoista vartalonhoitoa. Keskitymme yksinkertaisuuteen – luonto tarjoaa kaiken, mitä ihminen voi haluta, minkä vuoksi myös ihonhoidon tulisi rajoittua tähän. Haluamme olla tuotemerkki, johon asiakas voi luottaa ja olla varma, että he ovat tehneet oikean valinnan. Siksi varmistamme, että tuotteissamme käytetään Ecocert-hyväksyttyjä kasviperäisiä raaka-aineita, jotka ovat turvallisia sekä ihmisille että ympäristölle. Tuotteisiimme ei lisätä synteettisiä väriaineita tai hajusteita.

Erilaiset aineet pääsevät kehoomme monin tavoin. Yleisimmin mainittu mahdollisuus on suun ja ruoansulatuskanavan kautta – näin esimerkiksi vitamiinitabletit, -jauheet tai -rakeet pääsevät elimistöön. Toinen vaihtoehto on käyttää vitamiinipitoisia tuotteita iholla, koska se on suurin elin. Voidaan sanoa, että iholle levitetyillä tuotteilla on suurempi vaikutus kuin ruoalla.

supertoitSuperruoka ei ole vain tehokas marja- tai vihannesjauhe, jonka lisäämme smoothieihin. Näitä samoja kasveja on lisätty myös Nurmen kosmetiikkaan. Vitamiinipitoiset marjasiemenöljyt, kuten tyrniöljy, avokadoöljy, hampunsiemenöljy tai eteeriset öljyt, erilaiset antioksidantteina toimivat uutteet, glyserolit ja kasvirasvat tai -vahat – kaikki nämä ovat superruokia ihollesi. Samalla kosmetiikkatuotteidemme ainesosat imeytyvät ihoon ilman synteettisiä lisäaineita, mikä parantaa niiden tehokkuutta.

Tuotteissamme käytetään kasvirasvoja, öljyjä, hydrolaatteja ja eteerisiä öljyjä. Nämä ainesosat yhdessä muodostavat todellisen superruoan ja aromaterapiakokemuksen. Eksoottisempia rasvoja ovat muun muassa, mango-, avokado- ja kookosrasvat. Käyttämiämme öljyjä ovat muun muassa, argan-, manteli-, makadamiaöljyt ja vastaavat. Kaikki nämä ylelliset öljyt ja rasvat ovat peräisin kasveista, jotka kasvavat ihanteellisissa olosuhteissa ympäri maailmaa.

Miten superruokaa sisältävä kosmetiikka vaikuttaa sinuun?

Ihosi voi olla väsynyt, kalpea ja karhea (varsinkin pitkän talven jälkeen). Karhea iho on myös merkki A-vitamiinin puutoksesta – yksi tapa kirkastaa ihoa on käyttää 100-prosenttista avokadoöljyä. Avokadoöljy sisältää A-, B1-, D- ja E-vitamiineja ja se on yksi sopivimmista öljyistä kuivalle ja elottomalle iholle. Sitruunaruohovartaloemulsiomme sisältää runsaasti antioksidantteja ja vitamiineja ja se on hyvä kosteusvoide kuivalle iholle.

E-vitamiinilla on tärkeä rooli ikääntyvän ihon hoidossa. Se on salainen ase ryppyjen muodostumista vastaan – se auttaa pitämään ihon nuorekkaana, vähentämään ryppyjä ja vahvistamaan ihon suojaavia ominaisuuksia. Kaikki Nurmen huulivoiteet sisältävät E-vitamiinia, joka auttaa ehkäisemään huulien ympärille muodostuvia ryppyjä. Vitamiinia löytyy myös Nurmen deodoranteista, shea- ja mantelivoiteesta ja hoitoaineista.

astelpaju kreemAsiakkaiden suosikkituote on Nurmen tyrni-appelsiini-ihonhoitosarja. Tyrniöljyn arvo piilee sen vitamiinirunsaudessa. Tyrnillä on yleinen piristävä ja immuunijärjestelmää stimuloiva vaikutus, mikä soveltuu hyvin kevätväsymyksen ja yleisen uupumuksen torjuntaan. Appelsiinin eteeristä öljyä arvostetaan sen mielialaa kohottavista vaikutuksista, jonka lisäksi se lievittää jännitystä. Tyrni ja appelsiini muodostavat yhdessä superruoan ihollesi ja tarjoavat tarvittavia vitamiineja ja energiaa.

Anna ihollesi vitamiinipitoista hemmottelua ja tutustu tuotevalikoimaamme.

×