Nurmen uusi Neroli-kasvojenhoitosarja on täällä

Kyllä, näet oikein – Nurme on vihdoinkin julkaissut pitkään odotetun kasvojenhoitovalikoiman! Kuten jo tiedät, Nurmella uskomme yksinkertaisuuteen ja luonnon ehdottomaan hyvyyteen. Siksi loimme upouuden kasvojenhoitovalikoiman perustuen suuresti arvostettuun neroliöljyyn tuodaksemme ihonhoidon seuraavalle tasolle. Haluamme aina auttaa sinua tekemään paremman valinnan ihollesi ja tehdä hyvää luonnolle, koska näiden kahden ei tarvitse korvata toisiaan.

Miten keksimme Nurme-kasvojenhoitovalikoiman?

13 vuoden toimintamme aikana Nurme on tarjonnut luonnollista kosmetiikkaa koko perheelle. Vuosien saatossa valikoimamme on laajentunut – olemme kehittäneet hiustenhoito- ja vartalonhoitotuotteita sekä kosmetiikkaa miehille ja lapsille. Nurmen tavoitteena on aina ollut tarjota vartalonhoitoa koko perheelle, hiuksista varpaisiin. Tuotevalikoimastamme on kuitenkin puuttunut kasvojenhoitotuotteet. Kasvojen iho on hyvin vaativa tarpeiden, ominaisuuksien ja rutiinin suhteen. On otettava huomioon satoja erilaisia tekijöitä raaka-aineiden, koostumuksen, toiminnan, koostumuksen, imeytyvyyden, värin, käyttöiän ja usean muun osalta. Asiakkailla on myös korkeat vaatimukset ihonhoitotuotteille. Kasvojenhoitosarjan kehittäminen oli kuitenkin Nurmelle looginen askel kosmetiikkavalikoiman laajentamiseksi, joten otimme haasteen vastaan, koska asiakkaamme ovat kyselleet näitä tuotteita pitkään.

Miksi päätimme luoda neroli-kasvojenhoitovalikoiman?

Neroliöljy on eteerinen öljy, jota tuotetaan pomeranssipuun kukista. Neroliöljyllä on voimakkaita antimikrobiaalisia ja -bakteriaalisia ominaisuuksia. Tämä tarkoittaa, että se toimii puhdistusaineena ja ihon tasapainottajana ja se voi olla hyvin hyödyllinen aknealttiista ihosta ja tukkeutuneista ihohuokosista kärsiville. Neroliöljy auttaa säätelemään ihon talieritystä ja voi tasapainottaa rasvaista ihoa. Toisin kuin muut sitruksen eteeriset öljyt, se ei kuitenkaan ole fototoksinen. Tämä tarkoittaa, että se ei tee ihostasi herkkää auringonvalolle tai muulle valolle ja voit turvallisesti käyttää ihonhoitotuotteita päivän aikana. Lisäksi neroliöljy sisältää runsaasti antioksidantteja ja E-vitamiinia, jolla on ikääntymistä ja aknea estäviä ja ei-komedogeenisiä ominaisuuksia. Neroliöljy auttaa torjumaan vapaita radikaaleja, mikä voi vähentää aknen aiheuttamaa tulehdusta ja punaisuutta. Nerolin eteerinen öljy on erinomainen kosteusvoide, jolla on kyky pehmentää, virkistää ja lukita kosteutta ihoon. Lisäksi se nopeuttaa solujen luonnollista uudistumisprosessia. Kaikkien yllä mainittujen lisäksi nerolin tuoksu innoitti koko naisten valikoimaa, mistä syntyi neroli-kasvojenhoitosarja.

Miksi sinun ei pitäisi varoa öljyä sisältävää kosmetiikkaa?

Se myytti, että öljyt tekevät ihosta rasvaisen, tukkivat ihon ja aiheuttavat tulehdusta, voidaan murtaa. Voiteissa öljyt ovat vastuussa siitä, että voide imeytyy hyvin ihoon, koska ne auttavat tunkeutumaan optimaalisesti lipidikerrokseen. Öljyt lukitsevat kosteutta ihoon, joka muuten haihtuisi ihon pinnalta ja jättäisi ihon suojaamattomaksi, koska kosteutus ei lukittaudu ihoon eikä öljy imeytyisi yhtä hyvin. Öljyt, joissa on runsaasti antioksidantteja ja anti-inflammatorisia ominaisuuksia ja joilla on puhdas koostumus, toimii erinomaisesti aknen ja ongelmallisen kasvojen ihon hoitoon! Nurmen kasvohoitosarjan kevyt, 100 % puhdas, kylmäpuristettu, ei-komedogeeninen neroliöljy on loistava valinta tähän. Aknen hoidossa on hyvä välttää raskaita ja suurimolekyylipainoisia öljyjä, jotka tukkivat ihoa ja eivät imeydy hyvin, koska ne voivat aiheuttaa tulehdusta.

Mitä tuotteita tarvitset täyden kasvojenhoitovalikoiman saamiseksi?

Ihonhoidossa on kolme tärkeää vaihetta: meikin poistaminen ja ihon puhdistaminen, kasvovesi ja ihon tasapainottaminen ja viimeiseksi ihon kosteuttaminen ja pehmeyttäminen. Olemme erittäin iloisia voidessamme esitellä Nurmen neroli-kasvojenhoitovalikoiman, joka sisältää viisi tuotetta, mikä on kaikki, mitä ihosi tarvitsee.

Luonnollinen puhdistava voidepuhdistusaine

Voidepuhdistusaine sopii kaikille ihotyypeille, sisältää A- ja C-vitamiineja ja suojaa ihoa ympäristösaasteiden negatiivisilta vaikutuksilta. Puhdistusaineen pehmentävä ja kuoriva neroliöljy sekä passionhedelmäuute antavat ihollesi täysin uudenlaisen ilmeen. Poista päivittäinen meikki hieromalla pieni määrä tuotetta iholle ja huuhtele vedellä.

Hellävarainen kasvojen puhdistusvaahto

Kaksivaiheinen kasvojen puhdistaminen on tehokkain tapa, joten on tärkeää pestä kasvojen iho vaahdolla voidepuhdistusaineen jälkeen. Näin voit poistaa päivän aikana kerääntynyttä likaa iholta ja valmistelet sen kasvovettä ja syväkosteutusta varten. Puhdistusvaahdon B5-provitamiini ja babassuöljy tehostavat ja kiinteyttävät ihon kosteusestettä, mikä takaa virheettömän ihon.

Hellävarainen puhdistava NEROLI-misellivesi

Nurmen neroli-misellivesi, joka sisältää hyaluronihappoa ja B5-provitamiinia, on ihanteellinen meikin ja epäpuhtauksien poistoon ja ihon hoitoon. Neroli- ja passionhedelmäuutteita sisältävä misellivesi rauhoittaa herkkää kasvojen ihoa jättäen ihon puhtaaksi ja ihanan pehmeäksi. Kasta vanulappu miselliveteen ja pyyhi silmä- ja kasvomeikki varovasti.

Kosteuttava päivävoide

Tämä erittäin kosteuttava päivävoide ravitsee kuivaa, nestehukkaista ja stressaantunutta ihoa ja jättää ihon kosteutetuksi koko päiväksi. Nurmen kosteuttava päivävoide on voimakas sekoitus antioksidanttirikkaita ja elvyttäviä aktiivisia aineita, kuten neroli- ja passionhedelmäuutteita, C- ja E-vitamiinia ja hyaluronihappoa. Ne auttavat pehmentämään, tasoittamaan ja kosteuttamaan ihoa pitäen ihosi nuorekkaana ja raikkaana. Levitä voidetta puhdistetulle iholle ja anna imeytyä.

Kollageenia palauttava yövoide

Nurmen yövoide sopii kaikille ihotyypeille ja sen syväkosteuttavat ominaisuudet auttavat ihoa tuottamaan kollageenia ja palauttamaan menetettyä joustavuutta, mikä voi olla ikääntymisen varhainen merkki. Voiteen C- ja E-vitamiinit, luonnollinen passiohedelmäuute ja ärsytystä vähentävä allantoiini auttavat kosteuttamaan ihoa ja pitämään sen nuorekkaana ja kimmoisana. Levitä puhtaalle iholle muiden seerumien tai voiteiden jälkeen ja anna imeytyä. Ja tässä kaikki – viisi upeaa Nurmen kasvojenhoitotuotetta, joka täyttää kaikki ihosi tarpeet. Kokeile niitä tänään ja tilaa Nurme Neroli-kasvojenhoitosarja!

×