Puikkodeodorantti – Tehokas ja luonnollinen

Puikkodeodorantti – Tehokas ja luonnollinen

Hikoilu on terveellinen ja luonnollinen tapa, jolla elimistö poistaa toksiineja ja säätelee kehon lämpötilaa. Hikoilua ei tulisi koskaan estää, koska se on epäterveellistä ja voi aiheuttaa useita eri sairauksia.

Perinteiset deodorantit on kuitenkin suunniteltu tukkimaan hikirauhaset, jotta kainalot pysyvät kuivina. Toisaalta luonnolliset deodorantit eivät estä hikoilua, vaan niiden tarkoituksena on neutraloida epämiellyttäviä hajuja ja toimia antibakteerisena aineena.

Nurme deodorantNurmen luonnollinen deodorantti sisältää eteerisiä öljyjä, joilla on hikeä neutralisoivia vaikutuksia. Lisäksi deodorantti sisältää ruokasoodaa hajua aiheuttavien bakteerien leviämisen estämiseksi. Deodoranteissa ei ole savea, joten sinun ei tarvitse huolehtia epämiellyttävistä murenevista paloista. Deodorantti ei myöskään jätä kainaloita rasvaisiksi.

 

MIKSI SUOSIA NURMEN LUONNOLLISIA DEODORANTTEJA?

 • ne ovat alumiinittomia
 • ne eivät sisällä synteettisiä väriaineita tai hajusteita
 • ne ovat parabeenittomia
 • ne ovat 100 % luonnollisia
 • ne ovat 100 % eläinkokeettomia
 • ne ovat “zero waste” – deodorantin lisäksi pakkaus on valmistettu ympäristöystävällisestä kartongista
 • ne tukevat elimistön luonnollista toimintaa

Voit valita kuudesta eri tuoksusta, jotka on suunniteltu sekä miehille että naisille:

USEIN KYSYTTYÄ LUONNOLLISISTA DEODORANTEISTA

 1. Soodadeodorantit ovat usein ihoa kuivattavia. Tapahtuuko samoin Nurmen deodoranteissa?

Jos deodoranttiin lisätään liikaa soodaa, se voi kuivattaa ihoa ja aiheuttaa jopa punoitusta ja ärsytystä. Nurmen deodoranteissa soodan määrä on minimoitu ja niitä on testattu ihmisillä, joilla on herkkä iho. Mikään tuote ei kuitenkaan voi olla sopiva kaikille. Jos punoitusta ilmaantuu, lopeta tuotteen käyttö.


 1. Jättääkö deodorantti kainalot rasvaisiksi?

Vaikka deodoranttimme sisältävät sheavoita ja jojobaöljyä, ne eivät jätä kainaloita rasvaisiksi. Maissitärkkelys imee ylimääräistä rasvaa ja öljyä ja pitää kainalot kuivina.


 1. Estääkö luonnollinen puikkodeodorantti elimistön hikoilua?

Ei, eikä sen pitäisikään. Hikoilulla on erittäin tärkeä tehtävä elimistössä ja hikirauhasten tukkiminen voi johtaa vakaviin imusuonistosairauksiin tai jopa rintasyöpään. Liiallinen hikoilu voi olla merkki kehon reaktiosta toksiineihin. Luonnollisten deodoranttien ansiosta tämä huoli häviää ja hikoilu voi vähentyä. Kaikilla Nurmen luonnollisilla deodoranteilla on antiperspiranttisia vaikutuksia.


 1. Tahrivatko Nurmen deodorantit vaatteita?

Tärkeintä on käyttää deodoranttia sillä periaatteella, että vähemmän on enemmän. Deodoranttia tulee levittää iholle mahdollisimman vähän ja sen pitäisi antaa kuivua ja imeytyä muutaman minuutin ajan ennen pukeutumista. Deodorantti voi tahrata tiukkoja vaatteita. Tahroja voidaan poistaa hieromalla alueita pesuaineella ennen pesukoneeseen laittamista tai pesemällä ne käsin normaalilla pesusaippualla.


 1. Onko Nurmen deodorantin pakkaus kierrätettävä?

Kyllä, kartonkipakkaus voidaan kierrättää. Varmista, että tuote on käytetty täysin loppuun tai puhdista pakkaus ennen kierrätystä.


 1. Aloitit siis luonnollisen deodorantin käytön, mutta nyt voit haistaa pahoja hajuja? Miksi näin on?

Nurme deodorantLuonnollinen deodorantti ei ole tähän syypää. Olet luultavasti käyttänyt kemikaaleja sisältäviä deodorantteja aiemmin ja nyt elimistösi on täynnä toksiineja. Siksi elimistölle täytyy antaa aikaa palautua, ja epämiellyttävä haju katoaa muutaman viikon kuluessa. Kun elimistö on palautunut, voit haistaa vain eteeristen öljyjen kukkaisen tuoksun.


 1. Alkaako Nurme Cosmeticsin deodorantti murentua?

Ei. Nurme Cosmeticsin deodorantit eivät sisällä savea, mikä saisi deodorantin murenemaan. Sinun ei siis tarvitse huolehtia ärsyttävistä murenevista paloista.


 1. Voidaanko Nurme Cosmeticsin luonnollisia deodorantteja käyttää ihokarvojen ajelun jälkeen?

Tietysti! Pidä kuitenkin mielessä, että ihokarvojen ajelu luo iholle pieniä haavaumia, joten deodoranttia ei suositella käytettäväksi heti ihokarvojen ajelun jälkeen. Anna ihon toipua muutama minuutti, jonka jälkeen se on valmis deodoranttia varten.


 1. Nurme tarjoaa kuutta erilaista deodoranttia. Mistä tiedän, mikä niistä sopii minulle?

Kaikissa Nurmen deodoranteissa on sama peruskaava, ainoa ero on tuoksuissa. Valitse vain suosikkituoksusi. Valikoimamme vaihtelee voimakkaammista hienostuneempiin tuoksuihin, kuten kukkaisiin ja sitruksisiin tuoksuihin sekä naisellisiin ja miehellisiin tuoksuihin. Varmistamme, että kaikille on sopiva tuoksu. Haluamme kuitenkin varoittaa – saatat huomata, että jokainen tuoksu on suosikkisi!


 1. Onko deodorantti testattu eläimillä?

Ei. Nurme rakastaa eläimiä ja siksi kaikki tuotteemme ovat eläinkokeettomia.


 1. Sisältääkö deodorantti palmurasvaa?

Ei. Nurmen deodorantit eivät sisällä palmurasvoja, eikä meillä ole aikomustakaan lisätä niitä.


 1. Miten deodoranttia käytetään oikeaoppisesti?
 • Poista korkki ja purista putken pohjaa, jotta muutama sentti deodoranttia tulee esiin. Jos puikko ei halua liikkua putkessa, pitele sitä käsissäsi ja liikuttele hieman. Tämä lämmittää deodoranttia ja irrottaa sen putken seinämiltä, jotta se alkaa jälleen liikkua pakkauksessa. Jos puikko vajoaa takaisin pohjalle, purista se takaisin ylös ja pitele paikallaan puikon alta.
 • Levitä deodoranttia aina puhtaalle ja kuivalle iholle.
 • Aseta puikko lämpimälle iholle muutamaksi sekunniksi deodorantin pehmittämiseksi ja hiero sitten kainaloon.  Muista, että vähemmän on enemmän – paksumpi kerros ei tarkoita pidempää suojaa.
 • Anna deodorantin kuivua ja imeytyä muutaman minuutin ajan ennen pukeutumista. Sitten olet valmis jatkamaan päivääsi.
×