Surullisen diagnoosin saatuaan 29-vuotias Liis-Rebecca löysi ratkaisun luonnonkosmetiikasta

Surullisen diagnoosin saatuaan 29-vuotias Liis-Rebecca löysi ratkaisun luonnonkosmetiikasta

“Nuorena henkilönä et ajattele kaikkia kemikaaleja, joita laitat ihollesi ja miten ne vaikuttavat terveyteesi”, sanoo 29-vuotias Liis-Rebecca Ojamaa, joka vuonna 2019 kuuli huonoja uutisia ja päätti korvata kaikki kosmetiikkatuotteet luonnontuotteilla.

Päätös tehdä elämäntapamuutos

“Olen nuori nainen, joka ei voi hankkiutua raskaaksi luonnollisesti. Olemme kumppanini kanssa yrittäneet viimeiset kolme vuotta tuloksetta. Ajattelin, että ehkä ei vielä olen sen aika”, Liis-Rebecca muistelee. Valitettavasti lääkäri diagnosoi hänellä varhaiset vaihdevuodet. Tämä tarkoittaa, että hänellä on vain muutama munasolu jäljellä ja ne ovat huonolaatuisia. “Tuntui kuin olisin saanut tällin päähän. Pohdittuani asiaa hieman tajusin, että olemassa on kaksi vaihtoehtoa: voin joko haudata pääni hiekkaan tai tehdä parhaani tilanteen parantamiseksi”, hän myöntää. Uusia munasoluja on mahdotonta saada lisää, mutta olemassa olevien solujen laatua voidaan parantaa.

Liis-Rebecca päätti sitten muuttaa elämäntapaansa puhdistaakseen elimistöään toksiineista, jotka pääsevät kehoon syötynä tai ihon läpi. Hän alkoi myös meditoida ja harjoittaa hedelmällisyyttä edistävää joogaa. Lisäksi hän muutti ruokavalionsa täysin ja päätti käyttää vartalonhoidossa luonnonkosmetiikkaa, koska se ei sisällä elimistölle haitallisia ainesosia.

Aromeista tuli ratkaisevia

Nurme looduslik deodorant“Muistan hyvin, kuinka vaeltelin tavaratalossa viime kesänä ja korini oli täynnä tuotteita. Tuolloin etsin vielä hyvää kiinteää deodoranttia, koska en koskaan pitänyt nestemäisistä”, sanoo Liis-Rebecca. Juuri ennen kassalle kävelemistä hän huomasi Nurme Cosmeticsin sitruunaeukalyptusdeodorantin. “Suosin itse happamia ja sitruksisia tuoksuja. Luulin, että sitruuna olisi omaan makuuni ja haistelin sitä kävellessäni ohi. Totesin heti, että tämä on juuri sitä, mitä etsin”, hän sanoo. Näin hän tutustui Nurme Cosmetics -tuotteisiin.

Sen jälkeen Liis-Rebecca kokeili myös upean tuoksuisia Nurme Cosmetics -saippuoita. Siihen paikkaan hän päätti palauttaa kaikki korissaan olevat tuotteet takaisin paikoilleen ja valitsi vain Nurme Cosmetics -valikoimasta. “Mietin, että miksi sekoittaisin eri tuotteita eri tuotemerkeiltä, jos kerran olen löytänyt brändin, josta todella pidän. Siihen aikaan valitsin myös rosmariinishampoota ja laventelihoitoainetta”, hän selittää.

Emme tiedä, mikä ratkaiseva tekijä oli, mutta kuukausi elämäntavan muuttamisen jälkeen Liis-Rebecca tuli raskaaksi. “Valitettavasti sain keskenmenon, mutta olen täysin varma, että tulin raskaaksi näiden elämäntapamuutosten ansiosta. Nyt ymmärrän kosmetiikkatuotteiden tärkeyden.”

Nurme Cosmetics -deodorantit eivät jätä jälkiä

Ennen viime kesää hän edelleen suosi kemikaaleja sisältäviä deodorantteja ja ajatteli, että hikoilemattomuus on hyvä, koska sehän on tuotteen tarkoitus, eikö? Nyt hän tietää, että hikoilu on hyväksi keholle, joka poistaa toksiineja. Liis-Rebeccan mukaan On tärkeää, että prosessin aikana ei muodostu pahoja hajuja, joten Nurme Cosmetics -deodorantit ovat hyvä valinta. Lisäksi hänen mukaansa niiden koostumus on voidemainen, mutta ei niin pehmeä, että se murenisi käsiin.

“Niitä on helppo levittää, ne sulavat tullessaan kosketuksiin ihon kanssa ja imeytyvät helposti jättämättä kainaloita rasvaisiksi tai valkoisiksi. Jopa ammattilaisurheilijakumppanini ylistää sitä, ettei hän haise hieltä treenaamisen päätteeksi”, lisää Liis-Rebecca. Hänen kumppaninsa suosikki on myös sitruunantuoksuinen antiperspirantti.

Nurme looduslik šampoon rosmariinToinen Liis-Rebeccan suosikki on Nurme Cosmeticsin hiusten kasvua stimuloiva rosmariinishampoo, joka jättää hiukset mukavan puhtaiksi eikä jätä päänahkaa kutiavaksi. Mutta myös kosteuttava laventelihoitoaine yllätti hänet, koska vaikka hänen hiuksensa ovat ohuet, hänellä on sitä paljon, ja usein se muuttuu pörröiseksi suihkun jälkeen. “Olen suhtautunut skeptisesti luonnollisiin hoitoaineisiin – miten ne muka silottavat hiuksiani? Mutta Nurme Cosmetics -laventelihoitoaine olikin positiivinen kokemus: hiukset on helppo kammata märkänä ja ne tuntuvat pehmeiltä kuivina”, Liis-Rebecca kuvailee.

Lisäksi hän kuljettaa käsilaukussaan Nurme Cosmeticsin kosteuttavaa tyrni-appelsiinikäsivoidetta ja suojaavaa huulivoidetta. Nurme huulepalsam“Olin koukussa huulivoiteeseen. Jos unohdin huulivoiteen kotiin, minun täytyi ostaa uusi välittömästi. Nyt olen kuitenkin huomannut, että Nurme Cosmetics -huulivoidetta tarvitsee käyttää vain kerran päivässä ja huulet pysyvät kosteutettuina ja pehmeinä koko päivän”, sanoo Liis-Rebecca. Tämä puolestaan vahvistaa, että myymälän halvin ja värikkäin kauneustuote ei välttämättä anna luvattuja tuloksia. Siksi hän kannustaa myös muita käyttämään luonnonkosmetiikkaa. “Luonnonmukaiset tuotteet varmistavat, että käytetyt ainesosat ovat laadukkaita ja vain hyväksi keholle”, hän sanoo. Hän sai joulupukilta Nurme Cosmetics -adventtikalenterin, joten lisää suosikkeja on tulossa. “Tiedän, että kaikki tämä kuulostaa yliammutulta, mutta kaikki sanomani on 100-prosenttisesti totta”, sanoo Liis-Rebecca.


Kiitos Liis-Rebeccalle, että kerroit tarinasi kanssamme!

×