Haastattelu neljän ystävyksen kanssa, joiden rakkaus luonnonkosmetiikkaa kohtaan lähensi heitä

Koska nyt on ystävyyden kuukausi, haastattelimme neljää ystävystä – Hannaliisiä, Kaisaa, Silviaa ja Brendaa, jotka ovat kollegoja ja myös osa Nurmen markkinointitiimiä. Vilkaisimme tarkemmin, miten he löysivät Nurmen luonnonkosmetiikan, mitkä heidän suosikkituotteensa ovat, mitkä säännölliset kosmetiikkatuotteet he vaihtoivat Nurmen tuotteisiin sekä muita mielenkiintoisia asioita. Ota käteen teekupponen ja lue heidän tarinoistaan. Ehkä saat inspiraatiota kokeilla jotain uutta!

  • Miten löysit Nurmen luonnonkosmetiikan?

nurme tootedHannaliis: Hannaliis: Olin kuullut Nurmen brändistä ennen, mutta en ollut kokeillut sen tuotteita ennen tätä työpaikkaa. Otin yhteyttä Nurmen tiimiin muutama vuosi sitten, koska arvostan ympäristöystävällisiä ja virolaisia tuotteita. Tästä alkoi pitkäaikainen markkinointiyhteistyömme, jonka aikana sain kokeilla eri tuotteita ja löytänyt pysyviä suosikkeja, joita käytän päivittäin.

Kaisa: Kaisa: Minäkin löysin Nurmen työn kautta – Olin kuullut Nurmesta, mutta en uskonut virolaiseen luonnonkosmetiikkaan. Kun työskentelet tuotteiden kanssa, luet niistä ja ihailet kuvia, uteliaisuus seuraa luonnollisesti. Myöhemmin kuulin, että äitini oli kokeillut Nurmen tuotteita ja huomasin yhden ystäväni käyttävän Nurmen risiiniöljyä – löysin näitä yhteyksiä ajan mittaan.

Silvia: Löysin tieni Nurmeen kollegoideni kautta. Teimme yhdessä tilauksen ja katsoin, mitä kukakin tilasi ja tilasin itse eri tuotteita testatakseni niitä.

Brenda: Vaihdoin tavallisesta kosmetiikasta luonnolliseen 10 vuotta sitten, jolloin myös kuulin Nurmesta. Jos muistan oikein, yksi ensimmäisistä ostamistani tuotteista oli hamppuöljyshampoopala, jonka otin mukanani matkalleni Balille. Siitä lähtien olen saanut useita tuotteita lahjoina ja ostanut niitä myös itse testattavaksi.

  • Mitkä ovat suosikkituotteitasi?

nurme tootedHannaliis: Greippisokeri-kuorinta ja greippikynttilä.

Kaisa: Vitamiinihuuli-voide ja shea-mantelivoide.

Silvia: Ruusua sisältävä kasvojen-puhdistusaine.

Brenda: Ehdoton suosikkini on shea-mantelivoide.

  • Mikä tekee näistä tuotteista erityisiä sinulle?

Hannaliis: Molemmissa tuotteissa on mehukas ja aito tuoksu. Greippikuorinta jättää ihon silkinpehmeäksi ja se kestää pitkään. Tuoksun lisäksi pidän greippikynttilän pakkauksesta – se näyttää hyvältä ja kierrekorkki on kätevä, jos et halua polttaa liikaa kynttilää.

Kaisa: Vitamiinihuulivoide on ollut AINOA huulituote, joka todella pitää huuleni pehmeinä talvella. Tämä tuote myös herätti mielenkiintoni eniten – varsinkin positiivisten palautteiden määrä – ja ajattelin heti, miten hyvä huulivoiteen on oltava, jotta se saisi näin paljon palautetta? Olin niin innoissani käyttäessäni sitä ensimmäistä kertaa, ja näin ne löysivät tiensä myös joulupaketteihin – perheeni, ystäväni ja elämänkumppanini ovat yhtä suuria faneja kuin minäkin!

Pidän shea-mantelivoiteesta paketin vuoksi – se on niin hyvän kokoinen, että se sopii käsilaukkuun. Se kosteuttaa hyvin ja se tuoksuu ihanan neutraalilta. Käytän sitä talvella, eikä se jätä käsiä rasvaisiksi, mutta silti kosteuttaa käsiä.

Silvia: Ruusukasvovesi poistaa meikin huolellisesti ilman, että joudun kuorimaan herkkää kasvojen ihoa vanulapulla. Pidän tästä! Lisäksi ruusuvedessä on nostalginen tuoksu, joka muistuttaa minua lapsuudestani.

Brenda: En voisi enää kuvitella elämää ilman shea-mantelivoidetta. Pidän siitä, että se on kosteuttava ja jättää käteni pehmeiksi pitkään. Se on erityisen sopiva talvella, kun kädet ovat erittäin kuivat ja iholla on taipumusta halkeilla. Niin, ja tärkein asia, kuten Kaisakin sanoi, shea-mantelivoide ei jätä käsiä rasvaisiksi, vaan se imeytyy hyvin ihoon. Näin keittiö, puhelin ja tietokone eivät ole täynnä rasvaisia sormenjälkiä. Toinen bonus on sen hienostunut ja miellyttävä mantelin tuoksu.

  • Minkä aiemmin käyttämäsi tuotteen korvasit Nurmen tuotteilla?

nurme tootedHannaliis: Olen vaihtanut shampoon ja hoitoaineen. Erityinen suosikkini on sitruunaruoho. Olen myös vaihtanut vanhasta satunnaisesta deodorantistani Nurmen ympäristöystävälliseen vaihtoehtoon.

Kaisa:  Ennen Nurmen huulivoidetta minulla oli ainakin neljä erilaista huulivoidetta – normaalisti poimin satunnaisia voiteita ostoskärryyn ruokakaupasta. En aio palata niihin – olen huomannut, miten tärkeää tuotteen koostumus ja luonnollisuus ovat. Hyvä suihkugeeli on myös yksi tuotteista, joita olin etsinyt pitkään. Päätin siis kokeilla jotain Nurmen tuotevalikoimasta – minua kiehtoi korianterin ja mustapippurin yhdistelmä, joten tilasin välittömästi täyttöpakkauksen, jotta se kestäisi pidempään eikä minun täytyisi ostaa uusia pulloja jatkuvasti. Täyttöpakkaus on yllättävän pitkäkestoinen, ja uskon, että se kestää helposti puoli vuotta, ehkä jopa pidempään (ja minä jopa jaan sen kumppanini kanssa).

Silvia: Käytin L’oreal Paris Skin Perfection -meikinpoistoainetta jopa 10 vuotta, vaikka tiedän, että L’oreal ei ole mikään ympäristö- ja eläinystävällisin brändi. Yritin löytää toista tuotetta, mutta jotenkin päädyin aina samaan meikinpoistoaineeseen. Yksi syy, miksi vaihdoin tuotteen toiseen, oli vanulappujen loppuminen kotoa, ja olin juuri tilannut Nurmen ruusukasvojenpuhdistusaineen kokeiltavaksi. Olen niin onnellinen, ja vihdoin L’oreal on historiaa.

Brenda: Menneisyydessä olen käyttänyt kaikensorttisia käsivoiteita, joista mitkään eivät pitäneet käsiäni kosteutettuina tarpeeksi pitkään. The Body Shopin kannabiskäsivoide oli kaikista lähin, mutta se ei ollut minulle paras vaihtoehto ainesosien vuoksi. Korvasin sen Nurmen shea-mantelikäsivoiteella ja toivon, että sitä tuotetaan koko loppuelämäni, koska se on maailman paras käsivoide.

  • Mitä muita Nurmen tuotteita suosittelet?

nurme tootedHannaliis: Nurmen ihokarvojen ajelusaippuapala on osa viikoittaista rutiiniani. Talvella tyrni-appelsiinivoide on korvaamaton tuote ja tietysti yllä mainitut kynttilät, jotka luovat erityisen kodikkaan tunnelman.

Kaisa: Kynttilät! Myös magnesiumöljy on ollut elämää mullistava. Suihkutan sitä jalkoihin ennen nukkumaanmenoa, jonka ansiosta nukun paljon paremmin ja jalkasärkyni ovat lievemmät. Haluan nyt myös tilata magnesiumhiutaleita jalkakylpyä varten.

Silvia: Suosittelen orgaanista sitruunaruohovartalovoidetta ja merimineraalikuorintaa! Minulla on ERITTÄIN kuiva iho, mutta nämä kaksi tuotetta ovat parantaneet elämääni. Seuraavaksi aion tilata syväkosteuttavan sheavartalovoin, koska olen kuullut sen olevan yksi parhaista ja tehokkaimmista kosteusvoiteista.

Brenda: Olen käyttänyt useita eri tuotteita, mutta vuodesta toiseen olen ostanut eniten tyrni-appelsiinivartalomaitoa ja minttuhuulivoidetta. Äskettäin yllättäviä tuotteita ovat olleet  rosmariinishampoo ja -hoitoaine, joten ostin välittömästi täyttöpakkauksia. Niissä on ihana tuoksu ja ne pesevät hiukset hyvin.

Kiitokset Hannaliisille, Kaisalle, Silvialle ja Brendalle suosituksistaan ja tarinoistaan! Meillä oli hauskaa haastattelun aikana, ja toivomme, että sinäkin nautit tämän artikkelin lukemisesta. Täältä löydät heidän suosikkituotteensa:

×